Arhiva > Arhiva

Hobby

<< < (9/13) > >>

Ayouni:
krissunu, abia acum am vazut poza ta, esti mumos mumos! dar arta ta e si mai frumoasa, sunt impresionata de ceea ce se vede in poza, piesa agatata pe perete este splendida! felicitari si sus sus sus!

krissunu:
  multumesc frumos   ayouni ! 

...ma  facut  mama mumos  :)   

... piesa  de  sus  este  primul  model ,...iar  cea  de  pe  banc  urmatoarea identica . 

...uneori  ...este  bine  sa ai  foto si  la  cea terminata (finisata) ,...si  la  cea  care  iese din  dalta  sa-i  spunem  asa . 

carmentoma:
       Cea de pe perete e identica cu copia de pe masa! N-aveti spirit de observatie!!! ;D :o :D :-*   Si intr-adevar esti un barbat foarte frumos!!! Ce cauti tu pe aici  printre noi!??!? Cum poate fi un tip ca tine singur??? Nu ca nu ne-ar face placere sa te afli printre noi! Dimpotriva! :D

carmentoma:
    ...Si pentru ca am fost offtopic cu mesajul anterior: chiar credeti ca as putea sa mai vorbesc despre hobby-urile mele nesemnificative, cand avem asemenea talent printre noi?!? Nu mai pot, va raspund tot eu! :D ??? ;D :-*

krissunu:
....niciodata  o lucrare  nu  va fi  identica  cu  cealalta ,...uneori  se  mai  schimba  unele  elemente .  

elemente  minore....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă