Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Perlele Muntilor Trascau: Rimetea, Piatra Secuiului, Coltesti 11 - 13 iunie 2021
krondia:
Aveti mai jos lista provizorie cu localitatile din care veniti, in vederea grupajelor pe masini.
Va rog sa anuntati in cazul in care puteti prelua persoane de pe traseu:
Bucuresti - 3 persoane
Ploiesti - 2 persoane, au solicitat ajutor pentru transport, telefon de contact Tatiana 0720922135
Botosani, Focsani, Constanta, Braila, Târgu Jiu, Medias, Deva, Sibiu, Brasov - câte 1 persoana
Astept si eu cu nerabdare sa revin la Rimetea. Anul trecut eu am petrecut, cumulat, circa o saptamana aici... Este, intr-adevar, un loc deosebit iar privelistea de la pensiune spre uriasul de piatră este fabuloasa. Pensiunea care ne va gazdui este amenajata cu bun gust iar mancarea secuiasca este grozava. Ne-am simtit cu totii foarte bine, motiv pentru care revenim :)
Fotografii si impresii de anul trecut gasiti aici:
https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3244.0.html
Pregătiți-vă din timp echipamentul tehnic pentru drumetia de sâmbătă pe Piatra Secuiului: bocanci impermeabili de munte cu talpa care nu aluneca, pantaloni elastici, geaca de munte, tricou, polar.
Recomand si betele de trekking - două, prind foarte bine si parazapezile in caz de ploaie, noroi.
Și, nu in ultimul rând, incercati să vă miscati cât mai mult in aceasta perioada, in special dacă intentionati sa parcurgeti integral traseul pe Piatra Secuiului.
Orice activitate cardio ajuta, aveti in vedere faptul ca este un urcus sustinut de circa o ora pe portiuni abrupte, cu grohotis. Din șa se mai urca circa 30 de minute până pe vârf si apoi coborâm însă și în pădure mai sunt pante abrupte.
Dar, după cum spuneam, se poate urca si doar partial, privelistea fiind foarte frumoasa si de la jumatatea traseului.
Urmariti forumul, voi mai reveni cu informatii legate de vreme si alte detalii importante mai aproape de excursie.
MAC:
Multumim Diana.
Eu vin din Targu Jiu.Am un mijloc de transport pana la Alba Iulia-ajung in jur de ora 9:00 sau pot cobori la Aiud-ajung in jur de ora 9:50.
Pana la Rimetea poate cineva are un loc liber in masina.Multumesc!
raluca.p:
Daca va ajuta, eu trec prin Alba Iulia in jur de ora 15 si nu mai am pe nimeni in masina. Daca nu gasiti o varianta mai rapida, ne putem auzi atunci. Raluca, BV (0742.156.665)
CristianB:
Buna seara! Am rezervat si platit integral si eu,insa nu am primit nicio confirmare pe mail. Uitandu-ma pe site,inca vad tot 2 locuri disponibile ,la fel erau si inainte sa rezerv.Help!)
admin:
Buna dimineata Cristian. Am intrebat in agentie, locul tau e rezervat, nu-ti fa probleme. Confirmarea de incasare este factura transmisa de agentie Email, atunci cand banii le intra in cont. Am inteles ca au vazut plata si urmeaza sa proceseze incasarea si facturarea.
Counter-ul de locuri nu este actualizat automat, necesita o operare, iar aceasta se face periodic, nu just in time.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă