Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Perlele Muntilor Trascau: Rimetea, Piatra Secuiului, Coltesti 11 - 13 iunie 2021
CristianB:
Am inteles,multumesc frumos!
maria dumitru:
buna ziua, eu vin din braila
exista transport din bucuresti????
m ar interesa si pe mine
multumesc
s-au poate este cineva din galati sau braila
nr. tel 0740103143
krondia:
Maria, probabil voiai să întrebi dacă pleacă cineva cu masina din Bucuresti pentru că transportul nu este inclus.
Pe de altă parte, întrucât veniti din toate colturile țării (vezi lista de mai sus), nu se justifica transportul organizat.
Din Braila-Galati nu mai vine nimeni. Spuneam ca mai este cineva din Constanta si câteva persoane din Bucuresti.
Reiterez rugamintea ca, in cazul in care mai puteti lua pe cineva, sa anuntati, fie pe forum sau puteti sa imi trimiteti un mesaj. Mulțumesc
Reiau solicitarile pentru grupaj auto existente in acest moment:
Ploiesti - 2 persoane, au solicitat ajutor pentru transport, telefon de contact Tatiana 0720922135
@Mac din Târgu Jiu - ajunge la Alba Iulia la 9 dimineața sau la Aiud la 09:50
Maria din Brăila - solicita transport din zona sau Bucuresti, nr. tel 0740103143
Oferta transport:
Raluca din Brasov ajunge la Alba Iulia in jurul orei 15:00, telefon 0742.156.665
admin:
Vesti nu chiar placute... :'( Din pacate s-a prelungit carantina la Rimetea cu inca 7 zile, pana in 15 aprilie. Este posibil sa se ridice incepand cu 16 aprilie, insa este posibil sa asteptam pana joia viitoare si sa aflam atunci ca se va mai prelungi cu inca 7 zile. Nu mi-a placut niciodata sa las asteptarea sa decida ceva, asa ca astazi o sa luam legatura la locatie pentru a reprograma actiunea. Cat de repede vom avea o confirmare de perioada va anuntam si aici si pe Email.
Carantina la Rimetea s-a instituit acum 2 saptamani, datorita unui centru pentru copii, in care s-a produs o infectare a 18 persoane. Cum Rimetea si Coltesti au impreuna doar 1000 persoane, 18 persoane, a insemnat un procent urias, ceea ce a dus la decizia de carantinare temporara. Lumea a sperat sa se ridice, chiar si primarul ruga sa nu se anuleze rezervari pt ca este ceva de scurta durata, dar vad ca autoritatile judetene din Alba au decis prelungirea...
krondia:
Știu că așteptam cu toții această iesire la Rimetea, o excursie cu obiective in natură, locul perfect pentru a scapa de aglomeratie, zgomot. Un loc linistit unde chiar se respecta regulile si spun asta dupa cele trei sejururi pe care le-am avut anul trecut la Rimetea.
Iubesc rasariturile si aici, la Rimetea, este singurul loc unde poti vedea soarele rasarind de doua ori. Natura isi urmeaza cursul nestingherita si acum, cu toata pandemia.
Cu speranta ca ne vom intalni in curand la Rimetea, priviti aceste fotografii cu un rasarit unic, asa cum se vede doar de la pensiunea Kiraly, nu degeaba este cea mai frumoasa pensiune din localitate.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă