Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

O calatorie pe mare, cu prietenii. Riviera turca 11 - 18 septembrie 2021

<< < (6/10) > >>

john_86:
Și eu abia aștept relaxarea din aceasta excursie. Din ce orașe veniți? Eu din Botoșani

Toporan Aurora:
Buna ziua, unde ne intalnim cu ghidul pe11 dim?

john_86:
"11 septembrie Ora 07:00- Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda, Plecari Internationale, in zona din dreapta fata de cum intrati, vis a vis de Cofetaria Lavazza.[/b]"

adda:
Pe 11 septembrie...911 ..zi istorica, 20 de ani...dar ne bucuram de aceasta  zi.
Și eu aștept sa ma relaxez...simt din plin..si e perfecta aceasta actiune pentru deconectare și relaxare.

Eu vin din Sibiu și de curând am aflat ca vom fi 2 persoane din Sibiu.

Din câte am citit trebuie sa completam și formularul  de întrare in Turcia cu cel mult 72 de ore inainte: register.health.gov.tr

O săptămână ușoară și sa ne vedem cu bine!

Spor la bagaje!

Gabriel:
Buna tuturor.Vreau sa comunic cateva aspecte- va voi astepta la locul de intalnire cu un carton printat cu SINGLESCAMP ROMANIA, voi avea si legitimatia de ghid vizibila. Locul de intalnire- 11 septembrie ,ora 7-Plecari Internationale, in zona din dreapta fata de cum intrati, vis a vis de Cofetaria Lavazza. Eu voi ajunge in jurul orei 6 dimineata la aeroport, asa ca va rog sa ma sunati cei care ajungeti mai devreme si ne intalnim.
De asemenea,sa aveti prosop pentru plaja,crema de soare,sapca si ochelari de soare,cosmetice personale.Pe guleta plata bauturilor,tips, se face cash,inclusiv plata excursiilor optionale.Puteti avea banii schimbati in EURO este ok. Ca si preturi orientative pe vas la bauturi,asa era anii trecuti, apa la sticla 500 ml -0,50 Euro,Cola/Fanta/Sprite la cutie – 2 euro, vin la sticla incepand de la 15 euro, bere la cutie 3 euro,etc..Excursiile opționale 35-40 euro/excursie.Sunt 2 excursii.
Pentru excursiile optionale,recomand un mic rucsacel pentru a va pune obiecte necesare (ex-prosop,sticla apa,tricou schimb,etc).Foarte multe persoane prefera sa doarma pe punte,este o senzatie deosebita,iar dimineata rasaritul de soare este minunat.Ca si imbracaminte, o geaca,pulover sunt de-ajuns,aveti si patura din camera pe care o puteti folosi...spre dimineata fiind mai racoare (ziua 30 grade Celsius...noaptea 20 grade Celsius). Nu uitati si de incaltaminte de apa pentru canionul din excursia optionala, ii gasiti la magazine specializate gen Decatlon,Sportissimo,etc sau sandale de apa, in caz ca nu aveti,se pot inchiria la fata locului (costa cateva lire turcesti).
Daca aveti anumite preferinte muzicale,pentru serile de pe guleta,puteti lua stick-uri cu muzica (voi aduce si eu cateva stick-uri cu muzica !)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă