Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

O calatorie pe mare, cu prietenii. Riviera turca 11 - 18 septembrie 2021

<< < (5/10) > >>

admin:
Adda asa e, vaccinarea usureaza mult conditiile de calatorie si nu doar. Ieri m-am intors din excursia Bavaria si Austria. Cel putin in Austria nu te poti caza, nu poti servi ceva chiar si pe o terasa, daca nu prezinti sau dovada vaccinarii sau rezultatul unui test nu mai vechi de 48 ore. Peste tot am fost verificati si nu doar formal. Deci daca nu esti vaccinat ai calatoresti in Austria si Germania trebuie sa te testezi din doua in doua zile. Previziunea mea este ca majoritatea tarilor o sa adopte acest sistem. Chiar si Romania.

Bon Voyage:
ORARUL DE ZBOR la aceasta data este:

1 TK1044 G  SA 11SEP  OTP-IST HK16  09.45 11.10

2 TK2564 G  SA 11SEP  IST-DLM HK16  15.30 16.40

3 TK2557 G  SA 18SEP  DLM-IST HK16  14.00 15.30

4 TK1045 G  SA 18SEP  IST-OTP HK16  19.15 20.30

admin:
Se apropie si aceasta excursie, mai sunt doar cateva zile pana la plecare.  *|* Ma gandesc ca deja incepeti sa pregatiti bagajele. :)

Pe langa bagaje si pasaport, pentru aceasta calatorie si intrarea in Turcia mai aveti nevoie, conform site-ului mae, https://www.mae.ro/travel-conditions/3753
de certificatul european de vaccinare. sau de rezultat negativ al unui test PCR efectuat cu maxim 72 de ore anterior calatoriei  "În contextul luptei împotriva pandemiei de COVID-19 şi ca urmare a deciziei Uniunii Europene, certificatele digitale COVID emise de statele membre UE şi cele emise de Turcia vor fi echivalate. Decizia a intrat în vigoare la data de 20 august 2021. Astfel, certificatele digitale COVID-19 emise atât de Turcia, cât şi de statele membre UE, obţinute ca urmare a vaccinării complete cu unul dintre serurile acceptate de Agenţia Europeană a Medicamentului (Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca, CureVac sau Johnson&Johnson), deţinerea unui rezultat negativ al unui test PCR efectuat cu maxim 72 de ore anterior călătoriei sau  prezentarea dovezii vindecării de COVID-19 în ultimele 6 luni vor fi reciproc recunoscute.

admin:
Informatii legate de zbor:

Booking reference: MYQ9BJ - pentru toata lumea

Zbor de plecare: Turkish Airlines TK 1044

Departure: 11 September 09:45 Bucharest, (Henri Coanda) (+)

Arrival: 11 September 11:10 Istanbul, (Istanbul Airport) (+)

conexiune:

Turkish Airlines TK 2564

Departure 11 September 15:30 Istanbul, (Istanbul Airport) (+)

Arrival 11 September 16:40 Dalaman

-PREZENTARE LA ZBOR CU CEL PUTIN 2.5 ORE INAINTE

-BAGAJE 1X25KG/PERS +1 BAGAJ MANA 8KG/PERS

adda:
Salutare salutare, nu știu încă cum se saluta în limba turcă, dar sigur vom învăța.
Da, deja pregatim incet incet bagajele și documentele de calatorie , nerăbdarea e la cote maxime  *|*, dar mult a fost puțin a mai rămas  :D.

Mulțumim pentru Informații!

Ne vedem în aeroport   ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă