Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp&Travel 2021
Doina Lates:
:)Buna dimineata!
Este cineva din zona Modovei care merge la cabana Balea Cascada de Revelion cu masina personala?Eu sunt din Targu Neamt si e nevoie sa confirm pentru cate zile trebui sa achit cazarea.Daca e cineva apropiat de zona unde locuiesc eu si ma poate lua cu masina ar fi tare bine!Si in functie de ce fel de pachet are achitat voi achita si eu.Multumesc anticipat! :)
Ronnis:
Buna seara,
Sunt din Galati, am platit avansul ptr. pachetul de 3 nopti. Intentionez sa ma deplasez pe traseul: Galati, Focsani, Tg. Secuiesc, Brasov, Fagaras, Hotel Balea Cascada. Daca este cineva din zona tranzitata, pot trece sa il iau cu masina.
O seara frumoasa!
Iasmina:
Buna gasca vesela :smitten:
ma bucur ca ati inceput deja sa scrieti pe forum in legatura cu transportul, incurajez pe toata lumea cu sau fara masina sa scrie ca sa va puteti organiza impreuna, sa va ajutati reciproc dar este si mai distractiv sa ai un "copilot", trece vremea mult mai repede si mai placut!
Va salut cu drag si de abia astept sa ne vedem! :)
Lucia D:
Buna Ronnis
Multumesc ptr oferta ta si as vrea sa iau avantaj de ea ca sa pot raspunde agentiei imediat confirmind participarea la Revelion.
Eu vin din Bucuresti si doresc sa raspund agentiei cit mai repede ca voi veni .
Te rog estimeaza la ce ora gindesti ca vei ajunge in Brasov in ziua plecarii si scrie-mi aici nu stiu daca putem lasa telefoane aici ca sa comunicam direct.
Un week-end plin de bucurii si surprize minunate.
Lucia
Nicoleta Popescu:
Servus Ronnis
Sunt Nicoleta din Brasov
As vrea sa merg și eu cu tine cu masina
Sa înțeleg ca pleci la drum în data de 30,nu?
Las aici nr. de telefon ca să putem comunica mai ușor-0744582282
Multumesc!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă