Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp&Travel 2021

<< < (3/7) > >>

Lucia D:
Buna Ronnis,
revin si eu cu telefonul meu pentru a putea comunica -0761741212.
Am anuntat deja agentia ca pot participa.

Multumesc. Seara buna.

Bon Voyage:
Nu mai sunt locuri disponibile.

Mihaela0510:
Buna tuturor!  :help:

Am o rugaminte: ne puteti spune daca este cineva care poate lua din Bucuresti, Brasov sau chiar Sibiu 2 doamne care merg la Revelion la Balea Cascada (adica pe mine si pe inca o prietena)?

Nu stim cum sa procedam cu transportul, punctul nostru de plecare va fi Bucuresti, dar daca ne poate lua cineva de undeva de pe traseu ar fi perfect.
Va multumim anticipat!

Zile frumoase pana atunci!!

Mihaela P. (tel. 0722783715)

dana gunther:
Buna. Eu vin din Timisoara. Daca mai este cineva interesat din zona sau de pe traseu, cu drag poate sa vina cu mine.
Traseul meu este  :) Timisoara - Deva - Sebes - Sibiu - "Revelion"

Mihaela0510:
Multumim frumos, Dana, pentru postare, este foarte amabil din partea ta. Pentru noi ar fi o solutie foarte buna daca ne-ai putea lua de la Sibiu. Ne putem deplasa cu trenul pana acolo. Important este ca Sibiul sa nu mai fie in carantina la momentul acela si sa putem tranzita fara a fi opriti de vreun filtru de politie.
Se poate sa ne dai un numar de telefon? Daca nu doresti sa il faci public, mi-l poti trimite mie, eu l-am precizat la postarea anterioara.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă