Autor Subiect: Care este scopul tau ?  (Citit de 79283 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Care este scopul tau ?
« Răspuns #240 : Marți, 07 Iunie 2011, 14:57 »
Asta tine de procesul de gandire. Daca am privi doar exteriorul, am vedea numai degradarea. Cand ne reglam perceptiile, putem invata lucruri utile ... si atunci putem vorbi de scopurile care tind spre o noua civilizatie.
nihil sine deo

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #241 : Marți, 07 Iunie 2011, 15:09 »
Janeta, ştii ce am observat la tine? Faptul că ştii să foloseşti toate cadourile primite de la Dumnezeu...

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #242 : Marți, 07 Iunie 2011, 15:34 »
multumesc , draga mea luci , dar as vrea sa te intreb si eu ceva : tu ai vazut vreodata ceva neplacut la cineva ? si daca da , ai avut tu inima aia sa spui ce ai vazut ?  :D :D :D

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #243 : Marți, 07 Iunie 2011, 15:38 »
   Janeta, da, am văzut unele lucruri neplăcute; şi am avut puterea să stau de vorbă cu persoana în cauză între patru ochi, trebuia să i le spun, să îi deschid ochii, în felul meu, cu răbdare şi înţelegere...

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #244 : Marți, 07 Iunie 2011, 15:50 »
   Janeta, ştii ce nu mi-a plăcut la unul sau la altul dintre semenii mei? În principal, explozia de vulgar, de minciună, de bârfă, de răutate, de lipsă de bun simţ... Ce-i drept, între patru ochi, lucrurile spuse cu răbdare şi argumente, dar şi cu perseverenţă, pot avea efectul scontat. Însă, de cele mai multe ori nu am reuşit să îndrept lucrurile.  Ce pedeapsă! Oamenii respectivi au rămas tot în micimea lor!

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #245 : Marți, 07 Iunie 2011, 16:06 »
pentru ca ai folosit un limbaj si un comportament pe care ei nu l-au inteles . e ca si cum ai da tu acum nas in nas cu cineva din Burundi , sa zicem , care vorbeste si vorbeste si vorbeste..., iar tu auzi ca spune ceva dar habar nu ai ce si ce vrea de la tine .

parerea mea este ca fiecaruia trebuie sa-i vorbesti pe limba pe care o intelege . unii inteleg expresiile de bun simt si apreciaza intentia buna de a-i arata ca a procedat gresit . altora , insa , li se pare de-a dreptul hilar felul educat in care le spui ce ti-a displacut si efectul obtinut este contrar celui scontat .

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #246 : Marți, 07 Iunie 2011, 16:16 »
Da, Janeta, până la urmă scopul scuză mijloacele...

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #247 : Marți, 07 Iunie 2011, 16:25 »
asa e luci , puiule ... stia Machiavelli ce stia  :D

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #248 : Marți, 07 Iunie 2011, 16:58 »
Asta tine de procesul de gandire. Daca am privi doar exteriorul, am vedea numai degradarea. Cand ne reglam perceptiile, putem invata lucruri utile ... si atunci putem vorbi de scopurile care tind spre o noua civilizatie.

Asta a fost pentru Lucisor. Interpunerea mesajelor sa traiasca - mai scoate cate ceva de la rezerva - de stat - personala ;)

Bun rau Machiavelli!
nihil sine deo

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #249 : Marți, 07 Iunie 2011, 21:06 »

Asta a fost pentru Lucisor. Interpunerea mesajelor sa traiasca - mai scoate cate ceva de la rezerva - de stat - personala ;)

Bun rau Machiavelli!
Multumesc, Steliana... Am luat aminte...

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #250 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 09:53 »
   Cred că în cadrul acestui topic ar trebui să răspundem si la întrebarea: "care este scopul acestui forum?" Eu cred că scopul acestui forum este socializarea, schimbul de informaţii utile, petrecerea în mod cât mai plăcut a timpului liber, participarea la excursiile organizate atât în ţară, cât şi în străinatate, antrenarea persoanelor timide în activităţile comunităţii, sprijinirea oamenilor care trec prin dificultăţi si strigă "help", crearea unui climat armonios, prietenos pentru membrii comunităţii, încurajarea noilor membri înscrişi la dialog şi participare la evenimentele pe care comunitatea le organizează...

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #251 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 10:05 »
ai vazut corect , exact esenta, Lucia...
si asta faci tu mereu, esti buna cu toti, si ne faci si pe noi un pic , cum esti tu... :)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #252 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 10:07 »
Optimus, nici nu ai idee ce bucurie mi-ai făcut. Sincer! Forumul acesta, pentru mine este o adevărată terapie pentru suflet... ;)

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #253 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 10:19 »
Lucia ...un singur lucru te rog... sa nu te schimbi... ramai asa cum esti si continua ceea ce faci, indiferent cat de mult bine sau rau ti se va intoarce... tu esti un suflet minunat de bun, si daruind fiecaruia cate o bucatica din el , vei imprumuta o parte din ce esti tu fiecaruia din noi. vrem sau nu vrem , avandu-te in preajma fiecare dintre noi devenim un pic din Lucia...intelegi ce vreau sa spun ?

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #254 : Miercuri, 22 Iunie 2011, 10:22 »
Înţeleg Optimus. Aşa să fie precum spui!