Autor Subiect: Care este scopul tau ?  (Citit de 79285 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Răspuns: Care este scopul tau ?
« Răspuns #210 : Luni, 25 Aprilie 2011, 10:46 »
ma voi sacrifica pe altarul iubirii 8)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #211 : Luni, 25 Aprilie 2011, 11:08 »
ma voi sacrifica pe altarul iubirii 8)

ai rabdare intai sa ajungi in .....thailanda :D
sigur acolo altarul iti va fi ... impodobit cu flori   :D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #212 : Luni, 25 Aprilie 2011, 16:07 »
poate ma sucesc si merg in singapore :-\

"Prima vizită am făcut-o în Geylang, cartierul roşu al oraşului. Multe zone considerate de europeni rău famate văzusem la viaţa mea, în toate colţurile lumii. Dar o degajare, o relaxare şi o organizare mai bună ca aici, "never-ever", vorba indianului de lângă mine. Trotuarelor străzilor erau pline de femei îmbrăcate sumar. Ca să înţelegeţi ce vreau să spun. Erau aliniate, una după alta, umăr lângă umăr (fără exagerare!) poate mii de femei. Făcea taxiul curba la dreapta, femei pe un trotuar, femei pe altul. O luai la stânga, iar femei pe ambele trotuare. Şi afară încă era ziua în amiaza mare." 

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #213 : Luni, 25 Aprilie 2011, 16:13 »
"....... Trotuarelor străzilor erau pline de femei îmbrăcate sumar. Ca să înţelegeţi ce vreau să spun. Erau aliniate, una după alta, umăr lângă umăr (fără exagerare!) poate mii de femei. Făcea taxiul curba la dreapta, femei pe un trotuar, femei pe altul. O luai la stânga, iar femei pe ambele trotuare. Şi afară încă era ziua în amiaza mare." 

nobil scop ! domnu' fie cu tine ! ;D ;D

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #214 : Luni, 25 Aprilie 2011, 17:59 »
era o melodie  ;D  <iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/Bnlb1T2H9GE?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> "la dreapta femei, la stanga femei"  :D

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #215 : Joi, 28 Aprilie 2011, 15:06 »
Cinci pasi pentru a sti care este scopul tau in viata

Pasul 1: Afla care este lucrul/acel ceva pe care iti face placere sa il faci fara sa te plictisesti si resursele tale interioare pentru a-l face. Daca ai descoperit acest talent/ abilitate care te face sa il manifesti fara sa te mai gandesti la timp sau bani, atunci mergi pe aceasta cale, urmeaza-l si foloseste-l.

Pasul 2: Unul dintre semnele ca te afli pe drumul cel bun este acela ca cei din jurul tau sunt impresionati de cat de usor si bine faci anumite lucruri, folosindu-te de talentul tau, chiar daca tie ti se pare ca nu e cine stie ce. Asadar continua sa faci acel lucru cu placere, incercand sa il si te dezvolti.

Pasul 3: Inca un lucru care iti poate arata faptul ca mergi in directia buna este legat de timpul pe care il consumi pentru a face ceva, folosindu-te de abilitatea pe care o folosesti in acel moment. Daca ti se pare ca timpul care a trecut este prea putin, desi el trece cu aceeasi repeziciune, iar tu ai facut lucruri multe si de calitate, atunci poti continua cu incredere.

Pasul 4: Daca in momentul in care gasesti ceva legat de talentul tau ti se schimba infatisarea sau expresia fetei precum a unui copil in fata unui raft cu bomboane, atunci ai din nou confirmarea ca acest talent este un pas spre aflarea scopului tau in viata.

Pasul 5: Daca inceputurile acestui talent se afla in copilarie, se poate ca el sa fi crescut in interiorul tau. Daca l-ai ajutat sa creasca cu bucurie si l-ai transformat intr-un atu pentru tine, daca a ramas o constanta in viata ta, chiar daca alte lucruri s-au schimbat, atunci poti spune ca ai gasit o parte din calea catre scopul tau in viata.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #216 : Joi, 28 Aprilie 2011, 17:28 »
Daca in momentul in care gasesti ceva ... ti se schimba infatisarea ..precum a unui copil in fata unui  raft cu bomboane

bingo, am gasit scopul   ;D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #217 : Luni, 02 Mai 2011, 11:06 »
Sa lasi in urma ta ganduri frumoase si o amintire placuta. Sa traiesti in fiecare zi cu adevarat. Sa traiesti in asa fel incat cei care te-au cunoscut sa spuna despre tine ca ai TRAIT . Acesta poate fi scop nobil, daca nu ar fi pur demagogic

silviu

• Vizitator
« Răspuns #218 : Luni, 02 Mai 2011, 11:17 »
Citat din: marcutza
Cinci pasi pentru a sti care este scopul tau in viata
urmand pasii, mi se confirma ceea ce stiam deja: scopul meu este sa nu am niciun scop. greu de atins... da' ma caznesc ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #219 : Luni, 02 Mai 2011, 11:57 »
urmand pasii, mi se confirma ceea ce stiam deja: scopul meu este sa nu am niciun scop. greu de atins... da' ma caznesc ;D

totul este perseverenta  ;D

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #220 : Luni, 02 Mai 2011, 13:08 »
"Faceti tot ceea ce puteti sa faceti, cu mijloacele pe care le aveti la dispozitie, in locul in care va aflati."
 - Roosevelt -

un exemplu de exploatare a potentialului  ;)
nihil sine deo

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #221 : Luni, 02 Mai 2011, 13:12 »
promit ca de-acum incolo asa voi proceda !

"Faceti tot ceea ce puteti sa faceti, cu mijloacele pe care le aveti la dispozitie, in locul in care va aflati."

- Roosevelt -

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #222 : Luni, 02 Mai 2011, 13:19 »
mult succes!

acest lucru iti va da incredere in potentialul tau
nihil sine deo

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #223 : Miercuri, 04 Mai 2011, 08:35 »
scopul meu este sa imi ating toate scopurile mai micute...

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #224 : Miercuri, 04 Mai 2011, 11:49 »
scopul meu este sa imi ating toate scopurile mai micute...

bob cu bob se umple sacul ... scopului
nihil sine deo