Arhiva > Arhiva
Care este scopul tau ?
steliana:
pentru tine... 31 februarie
Saturnianul:
--- Citat din: steliana din Joi, 27 Mai 2010, 17:09 ---acum....
să mă lămuresc prin informare... dacă data corectă a desăvârşirii creaţiei este 28 octombrie 2011......
sau 21 decembrie 2012....
--- Terminare citat ---
Mai conteaza acum?
Si sa n-aud ca e vorba de sfirsitul lumii, in sensul ala biblic, distructiv, de disparitie a omenirii. M-am plictisit de cite sfirsituri ale lumii d-astea ar fi trebuit sa fie de-a lungul istoriei. Parca e chestia aia cu ursul (ala al tau Steliana :D) care zice "mor, mor" si nu mai moare odata ;D
steliana:
nuuuu cerculeţ......
ciclul galactic este identic cu ceea ce, în terminologia creştină, poartă numele de apocalipsa din biblie... apocalipsa nu descrie sfârşitul lumii...
atâta timp cât evoluţia la scară largă a conţtiinţei umane este determinată în întregime de planul cosmic..
trebuie înţeles că binele şi răul nu au o existenţă independentă, undeva în afara noastră..
faptele rele sunt doar rezultatele spiralelor de acţiuni negative generate de percepţii duale...
deci... cine perpetuează suferinţa pe planetă...
silviu:
--- Citat din: steliana ---apocalipsa nu descrie sfârşitul lumii...
--- Terminare citat ---
dar ce descrie?
steliana:
nu vreau să dau loc la interpretări....
dar mai citesc .... să pot vedea mai multe păreri..
karen armstrong, paola giovetti, c callemn, cayce, corut... petrovna, ubaldi, swedenborg, evola, jung...
ca idee..
ref la apocalipsă... ce mi-a plăcut..
apar multe menţionări ale numărului 7 (folosit de 52 de ori)..7 îngeri, 7 spirite, 7 sunete de trâmbiţă....
aceste secvenţe de 7 sunt descrise ca paşi pulsatorii ai evoluţiei şi par identici cu succesiunea celor 7 zile (calendar mayaş.. 1 zi=19,7 ani) ale diferitelor cicluri de creaţie..
finalul ar fi o lume eliberată de durere şi suferinţă..
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă