Arhiva > Arhiva
Care este scopul tau ?
pe_jumate:
@ayouni: multumesc, micule print!
asta imi aduce aminte de o poveste pe care am citit-o demult intr-o carte de calatorie in care vine vorba de africa..
.. un membru al unui trib din padurea ecuatoriala a fost dus de autorul cartii in savana iar acolo, exploratorul i-a aratat un leu in departare, la care bastinosul nostru a inceput sa rada in hohote, zicandu-i ca leul nu poate fi asa de mic, si ca el, la el in padure , a vazut bine cum arata un leu!!!
(de fapt, din cauza padurii dese, nu vazuse niciodata in viata lui nimic.. in perspectiva !).. :-*
cameliagabriela:
--- Citat din: pe_jumate din Miercuri, 19 Mai 2010, 17:26 ---am venit azi de la un curs... "learning to lead"
e destul de simplu sa conduci oameni, conform cursului astuia ;)
am tips&triks calde.. anyone interested?
--- Terminare citat ---
pe mine m-ar interesa aceste tips&tricks calde, @pe_jumatate
intotdeauna m-a intersat psihologia care sta la baza "procesului" de conducere
EUGENIA110:
Pe cine vrei sa conduci, Gaby? ;)
carmentoma:
--- Citat din: pe_jumate din Miercuri, 19 Mai 2010, 17:26 ---am venit azi de la un curs... "learning to lead"
e destul de simplu sa conduci oameni, conform cursului astuia ;)
am tips&triks calde.. anyone interested?
--- Terminare citat ---
I'm interested! I'm waiting for new informations! Ca tot s-a terminat Limba Romana! Sunt curioasa, avand in vedere ca eu chiar am in subordine 10-12 oameni! Si iau notite oricand!
carmentoma:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 19 Mai 2010, 17:32 ---
--- Citat din: carmentoma ---Care esti tu, silviu?
--- Terminare citat ---
nu apar. sunt ascuns :P
--- Terminare citat ---
...Si o curiozitate de-a mea, silviu! Ca nu vrei sa iti spui varsta sau ceva despre tine, am inteles! Dar de ce nu vrei sa te vad cel putin eu, proaspata ta mamica?!? Ca si ceilalti, dealtfel, ca nu sunt egoista!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă