Arhiva > Arhiva
Care este scopul tau ?
steliana:
acum, mai mult ca niciodata, ma aflu in determinarea scopului pentru care m-am nascut; incercarile au fost destule ... abia astept izbanda!
voi viziona cu placere filmul, in timp ce zugravii dau cu trafaletul pe peretele din fata lor iar cel din spate se "impusca" ;D
janeta:
de abia astept sa-mi spui ce parere ai despre el .
ai sa vezi ca si zugravitul ti se va parea mai usor dupa aceea ;D
janeta:
steli , inca te astept cu comentarii la filmul de mai sus
julia:
puiule nu vreau sa te dezamagesc dar pe mine nu m-a prea atins filmul asta
l-am vazut anu trecut parca si tot ce spune nenea ala e perfect adevarat, dar cam la mintea oricui cu ceva aplecare spre sine insusi
eu gindeam asa de pe la vreo 20j ani si nu m-am apucat sa fac filme dupa asta
nu ma intelege gresit, sunt de acord cu ce spune dar intotdeauna m-a uimit capacitatea americanilor de a spune in multe sute de cuvinte sau de minute ceea ce se poate esentializa in citeva fraze
da, are dreptate ca e valoros ce esti, nu ce faci, nu ce ai
ca e important sa-ti dai seama ce scop ai si traseu alegi pt a-l atinge
ca nevoile tale nesatisfacute striga la tine si te cearta ca le neglijezi
dar cam atit. de ce le-a luat 2 ore sa-mi zica asta?
janeta:
pai un raspuns la intrebarea ta ar putea fi : o interfata ceva mai placuta decat un enunt didactic ajunge la sufletul cuiva mai iute decat orice teorie , teorema , ori mai stiu eu ce . si jul , iubito , parerea mea ar fi ca exista o gramada de persoane care si-au alocat pentru ele doar locul din coada listei , iar acest film cred ca vrea sa le spuna ca ar trebui sa purceada la o inversare a prioritatilor .
parerea mea :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă