Arhiva > Arhiva

Care este scopul tau ?

<< < (51/66) > >>

luciamanta:
   Cred că în cadrul acestui topic ar trebui să răspundem si la întrebarea: "care este scopul acestui forum?" Eu cred că scopul acestui forum este socializarea, schimbul de informaţii utile, petrecerea în mod cât mai plăcut a timpului liber, participarea la excursiile organizate atât în ţară, cât şi în străinatate, antrenarea persoanelor timide în activităţile comunităţii, sprijinirea oamenilor care trec prin dificultăţi si strigă "help", crearea unui climat armonios, prietenos pentru membrii comunităţii, încurajarea noilor membri înscrişi la dialog şi participare la evenimentele pe care comunitatea le organizează...

optimus sum:
ai vazut corect , exact esenta, Lucia...
si asta faci tu mereu, esti buna cu toti, si ne faci si pe noi un pic , cum esti tu... :)

luciamanta:
Optimus, nici nu ai idee ce bucurie mi-ai făcut. Sincer! Forumul acesta, pentru mine este o adevărată terapie pentru suflet... ;)

optimus sum:
Lucia ...un singur lucru te rog... sa nu te schimbi... ramai asa cum esti si continua ceea ce faci, indiferent cat de mult bine sau rau ti se va intoarce... tu esti un suflet minunat de bun, si daruind fiecaruia cate o bucatica din el , vei imprumuta o parte din ce esti tu fiecaruia din noi. vrem sau nu vrem , avandu-te in preajma fiecare dintre noi devenim un pic din Lucia...intelegi ce vreau sa spun ?

luciamanta:
Înţeleg Optimus. Aşa să fie precum spui!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă