Arhiva > Arhiva

Care este scopul tau ?

<< < (50/66) > >>

janeta:
pentru ca ai folosit un limbaj si un comportament pe care ei nu l-au inteles . e ca si cum ai da tu acum nas in nas cu cineva din Burundi , sa zicem , care vorbeste si vorbeste si vorbeste..., iar tu auzi ca spune ceva dar habar nu ai ce si ce vrea de la tine .

parerea mea este ca fiecaruia trebuie sa-i vorbesti pe limba pe care o intelege . unii inteleg expresiile de bun simt si apreciaza intentia buna de a-i arata ca a procedat gresit . altora , insa , li se pare de-a dreptul hilar felul educat in care le spui ce ti-a displacut si efectul obtinut este contrar celui scontat .

luciamanta:
Da, Janeta, până la urmă scopul scuză mijloacele...

janeta:
asa e luci , puiule ... stia Machiavelli ce stia  :D

steliana:

--- Citat din: steliana din Marți, 07 Iunie 2011, 14:57 ---Asta tine de procesul de gandire. Daca am privi doar exteriorul, am vedea numai degradarea. Cand ne reglam perceptiile, putem invata lucruri utile ... si atunci putem vorbi de scopurile care tind spre o noua civilizatie.

--- Terminare citat ---

Asta a fost pentru Lucisor. Interpunerea mesajelor sa traiasca - mai scoate cate ceva de la rezerva - de stat - personala ;)

Bun rau Machiavelli!

luciamanta:

--- Citat din: steliana din Marți, 07 Iunie 2011, 16:58 ---
--- Citat din: steliana din Marți, 07 Iunie 2011, 14:57 ---Asta tine de procesul de gandire. Daca am privi doar exteriorul, am vedea numai degradarea. Cand ne reglam perceptiile, putem invata lucruri utile ... si atunci putem vorbi de scopurile care tind spre o noua civilizatie.

--- Terminare citat ---

Asta a fost pentru Lucisor. Interpunerea mesajelor sa traiasca - mai scoate cate ceva de la rezerva - de stat - personala ;)

Bun rau Machiavelli!

--- Terminare citat ---
Multumesc, Steliana... Am luat aminte...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă