Arhiva > Arhiva

Care este scopul tau ?

<< < (49/66) > >>

steliana:
Asta tine de procesul de gandire. Daca am privi doar exteriorul, am vedea numai degradarea. Cand ne reglam perceptiile, putem invata lucruri utile ... si atunci putem vorbi de scopurile care tind spre o noua civilizatie.

luciamanta:
Janeta, ştii ce am observat la tine? Faptul că ştii să foloseşti toate cadourile primite de la Dumnezeu...

janeta:
multumesc , draga mea luci , dar as vrea sa te intreb si eu ceva : tu ai vazut vreodata ceva neplacut la cineva ? si daca da , ai avut tu inima aia sa spui ce ai vazut ?  :D :D :D

luciamanta:
   Janeta, da, am văzut unele lucruri neplăcute; şi am avut puterea să stau de vorbă cu persoana în cauză între patru ochi, trebuia să i le spun, să îi deschid ochii, în felul meu, cu răbdare şi înţelegere...

luciamanta:
   Janeta, ştii ce nu mi-a plăcut la unul sau la altul dintre semenii mei? În principal, explozia de vulgar, de minciună, de bârfă, de răutate, de lipsă de bun simţ... Ce-i drept, între patru ochi, lucrurile spuse cu răbdare şi argumente, dar şi cu perseverenţă, pot avea efectul scontat. Însă, de cele mai multe ori nu am reuşit să îndrept lucrurile.  Ce pedeapsă! Oamenii respectivi au rămas tot în micimea lor!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă