Arhiva > Arhiva
Care este scopul tau ?
luciamanta:
--- Citat din: silviu din Joi, 25 Noiembrie 2010, 23:42 ---
--- Citat din: luciamanta din Marți, 23 Noiembrie 2010, 21:59 ---Silviu, este simplu: daca normalitatea ta nu rezonează cu normalitatea mea, ştii deja răspunsul...
--- Terminare citat ---
nu, nu-l stiu, pentru ca nu mi-ai spus ce intelegi prin normalitate. un vecin alcoolic, care din 24 de ore 12 le shade sub masa, considera ca duhoarea si umorile bahice pe care le imprastie permanent sunt normale. cand am mers cu el in lift, mi-a zis pe un ton ofuscat ca prea miros a parfum. asta e! intelegem normalitatea diferit. si-apoi ce termen de comparatie avem cand discutam despre normalitate? vecinul meu sustine ca e normal in comparatie cu un amic de-al lui care nu iese de sub masa niciodata.
--- Terminare citat ---
Nu vreau sa intru in polemică cu nimeni si cu atat mai putin cu tine, Silviu. Eu sunt un om al lui Dumnezeu, un om de mare credinţă, o persoana căreia îi place munca cinstită, sunt o persoană sinceră, demnă, respectuoasă, corectă, cu bun simţ, sufletistă, devotată familiei, altruistă, iubitoare de frumos, credincioasă omului iubit. Sunt o fire disciplinată şi ascultătoare. Îmi place adevărul. Sunt un om căruia îi place să fie de ajutor semenilor săi. Cel mai tare mă doare suferinţa oamenilor. Când fac un bine cuiva, mă simt extraordinar, mă simt puternică si fericită. Am uitat sa iti spun că nu beau alcool si nici nu fumez. Uneori mi se pare că încrederea mea în oameni este prea mare şi că sunt prea îngăduitoare cu ei. Nu pot niciodată sa îmi ascund sentimentele, nu pot să ascund nici bucuria, nici supărarea, nici iubirea, nici dezamăgirea... Silviu, probabil că sunt limitată în felul meu..., dar încă ştiu ce e bine şi ce e rău. Ştiu că binele face bine şi răul face rău. Simt asta în viaţa mea de zi cu zi.
micaela:
binele face bine şi răul face rău. [/quote]
incerc iar scamatoria citarii. :D Asa am facut Ayouni, cum ai spus, dar banuiesc ca am sters si primul quote si de aceea nu a mers. Incerc iar, cu un citat din luciamantea, caci truismul asta, atat de banal in aparenta, ar trebui amintit si reamintit si reamintit... sigur ca uneori se intampla ca si binele sa duca la rau si invers, dar asta mai rar... :D
un gand bun, tuturor!
micaela:
iar nu a mers. de ce oare? apas pe citat si las intre quote de inceput si quote de final textul pe care vreau sa-l citez, dar nu-mi iese. ma persecuta sistemul gestionat de Bogdan sau sunt nedibace? :D apropos, felicitari Bogdan pentru mutarea fara daune in arhiva de mesaje. :)
micaela:
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 27 Noiembrie 2010, 18:05 ---iar nu a mers. de ce oare? apas pe citat si las intre quote de inceput si quote de final textul pe care vreau sa-l citez, dar nu-mi iese. ma persecuta sistemul gestionat de Bogdan sau sunt nedibace? :D apropos, felicitari Bogdan pentru mutarea fara daune in arhiva de mesaje. :)
--- Terminare citat ---
daca nici de data asta... :D
almi_gabi:
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 27 Noiembrie 2010, 18:08 ---
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 27 Noiembrie 2010, 18:05 ---iar nu a mers. de ce oare? apas pe citat si las intre quote de inceput si quote de final textul pe care vreau sa-l citez, dar nu-mi iese. ma persecuta sistemul gestionat de Bogdan sau sunt nedibace? :D apropos, felicitari Bogdan pentru mutarea fara daune in arhiva de mesaje. :)
--- Terminare citat ---
daca nici de data asta... :D
--- Terminare citat ---
bravo micaela :)
de la inceput am fost de parere ca ar fi bine sa existe posibillitatea de edit (2-3 minute) - tocmai pentru astfel de situatii
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă