Arhiva > Arhiva
Care este scopul tau ?
luciamanta:
--- Citat din: silviu din Marți, 23 Noiembrie 2010, 19:44 ---dar ce e normalitatea? cine o defineste? normalitatea mea e posibil sa fie o anormalitate in ochii altora, dar si invers, adica eu sa vad in normalitatea altora o ineptie.
--- Terminare citat ---
Silviu, este simplu: daca normalitatea ta nu rezonează cu normalitatea mea, ştii deja răspunsul...
micaela:
Nu stiu de ce imi suna cunoscut asta! O aud in fiecare zi la cineva. A... La mine! :D
[/quote]
:D asta-mi amintesete de vorba unui bun amic varsator "suntem intr-o minte si-ntr-o ureche". :D
micaela:
vad ca nu-mi iese scamatoria citarii din postari anterioare. :D
Ayouni:
--- Citat din: micaela din Marți, 23 Noiembrie 2010, 22:59 ---vad ca nu-mi iese scamatoria citarii din postari anterioare. :D
--- Terminare citat ---
adica aceasta scamatorie?! reiau mesajul postat ieri si care s-a sters intre timp cu schimbarea dintre servere...
de pe topicul pe care esti, vezi ca in dreapta este cuvantul "citat", dai click pe el si se deschide un nou mesaj; cand scrii, ai grija sa scrii dupa [/quote], ca sa nu se amestece textul tau cu cel dinainte si sa-l faca mai greu de descifrat.
bafta!
silviu:
--- Citat din: luciamanta din Marți, 23 Noiembrie 2010, 21:59 ---Silviu, este simplu: daca normalitatea ta nu rezonează cu normalitatea mea, ştii deja răspunsul...
--- Terminare citat ---
nu, nu-l stiu, pentru ca nu mi-ai spus ce intelegi prin normalitate. un vecin alcoolic, care din 24 de ore 12 le shade sub masa, considera ca duhoarea si umorile bahice pe care le imprastie permanent sunt normale. cand am mers cu el in lift, mi-a zis pe un ton ofuscat ca prea miros a parfum. asta e! intelegem normalitatea diferit. si-apoi ce termen de comparatie avem cand discutam despre normalitate? vecinul meu sustine ca e normal in comparatie cu un amic de-al lui care nu iese de sub masa niciodata.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă