Arhiva > Arhiva

Care este scopul tau ?

<< < (21/66) > >>

micaela:
Multumesc, Dian, dar nu cred ca sunt frumoasa. Sa zicem ca nuanta ochilor e mai speciala. Bunica fie laudata (de la ea o mostenesc).  :D
Oricum, am ramas surprinsa sa constat ca voi toate sunteti femei foarte interesante, cu multa inteligenta si fizic  placut. Poate si asta e o cauza a singuratatii; stacheta foarte sus.  ;) :)

Cat despre valorile acelea...da, destule imi sunt coordonate de viata. Catre altele aspir permanent, insa imi pare uneori ca ma indepartez de zona "normalitatii" tuturor.  :)

Saturnianul:

--- Citat din: micaela din Marți, 23 Noiembrie 2010, 17:07 ---Poate si asta e o cauza a singuratatii; stacheta foarte sus.  ;) :)

--- Terminare citat ---
Cauza nu cred ca e stacheta foarte sus sau foarte jos. Ci instabilitatea stachetei. Faptul ca ii schimbam pozitia des si ca o data ajunsa persoana pe care o intilnim la inaltimea stachetei, o ridicam acolo unde stim sigur ca nu mai poate ajunge. Si unde, poate, nici noi n-am ajunge. In fapt, in spatele stachetei se ascunde teama. Poate justificata! Dar devenita patologica. Aici e adevarata problema :)

--- Citat din: micaela din Marți, 23 Noiembrie 2010, 17:07 ---insa imi pare uneori ca ma indepartez de zona "normalitatii" tuturor.  :)

--- Terminare citat ---
Nu stiu de ce imi suna cunoscut asta! O aud in fiecare zi la cineva. A... La mine!   :D

luciamanta:

--- Citat din: Saturnianul din Marți, 23 Noiembrie 2010, 18:24 ---
insa imi pare uneori ca ma indepartez de zona "normalitatii" tuturor.  :)

--- Terminare citat ---
Nu stiu de ce imi suna cunoscut asta! O aud in fiecare zi la cineva. A... La mine!   :D
[/quote]
 Acesta este unul dintre raspunsurile la intrebarea "De ce suntem singuri?", respectiv: indepartarea de zona "normalitatii" tuturor . Stiu acest lucru din experienta personala.

silviu:
dar ce e normalitatea? cine o defineste? normalitatea mea e posibil sa fie o anormalitate in ochii altora, dar si invers, adica eu sa vad in normalitatea altora o ineptie.

dian:
 Hai, nu va mai plangeti de mila. Sunteti cei mai frumosi si cei mai destepti. Capul sus! Singuratatea este un amanunt al vietii  peste care veti trece,veti vedea!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă