Arhiva > Arhiva

Când apelăm la chirurgia estetică sau nu apelăm?

<< < (12/16) > >>

carmentoma:

--- Citat din: silviu din Marți, 25 Mai 2010, 21:59 ---mami, sper sa nu ma iei si tu cu frumusetea interioara si igiena :D

--- Terminare citat ---

Nu, puiul meu, ai dreptul sa iubesti frumosul, indiferent in ce stare e: naturala suta la suta sau nu! Dar ideea e ca si "batranetea" are frumusetea ei! Eu, sincer, nu imi doresc sa intineresc nici cu o zi! Imi e bine asa cum sunt, ma simt bine in pielea mea, chiar daca e numar cam... mare, dar nu as face operatii sub nici o forma! Dar asta nu inseamna ca sunt impotriva! Fiecare are dreptul sa faca tot ce considera de cuviinta sa ii fie bine!

Saturnianul:

--- Citat din: silviu din Marți, 25 Mai 2010, 21:33 ---ba da! la cele care nu sunt inzestrate si cu cea exterioara. ele fac mare tam-tam de frumusetea lor interioara.

--- Terminare citat ---

La fel cum alea care n-au frumusete interioara, fac tam-tam de aia exterioara. De, fiecare cu ce are. Eu prefer un echilibrul intre ambalaj si continut, cu accent pe continut ;)

EUGENIA110:
Multumesc pentru completare, Bogdan, asta as fi vrut sa-i spun si eu lui Silviu, dar nu mi-am gasit cuvintele.  :D

silviu:

--- Citat din: Saturnianul din Marți, 25 Mai 2010, 22:19 ---La fel cum alea care n-au frumusete interioara, fac tam-tam de aia exterioara.
--- Terminare citat ---
nu, pentru ca ele nu au nevoie de tam-tam. frumusetea exterioara este vizibila, iar femeia frumoasa stie ca e frumoasa si nu trebuie sa-ti spuna asta. in schimb, femeia mai putin inzestrata cu frumusete cauta mereu sa-si strige frumusetea interioara, mai putin vizibila.
--- Citat din: saturnianul ---Eu prefer un echilibrul intre ambalaj si continut, cu accent pe continut
--- Terminare citat ---
bafta! cel putin am cazut de acord ca nu suntem de acord ;)
--- Citat din: eugenia110 ---Iar tu vorbesti de parca toate femeile cu fond bun sint urite , iar cele frumoase sint toate pline de defecte.
--- Terminare citat ---
nu am intalnit niciodata o femeie frumoasa care sa tot spuna: ma spal zilnic, am un suflet frumos... in schimb, toate uratele iti striga in ureche: am un suflet frumos! cand cunosteam o tipa mai nashpa, ii ziceam eu dinainte: stiu! ai un suflet frumos :D si asta conteaza cel mai mult :D
--- Citat din: carmentoma ---Nu, puiul meu, ai dreptul sa iubesti frumosul
--- Terminare citat ---
multumesc, mami! :-*

marcutza:
daca as fi o persoana publica, cu iesiri la scena, cu tot ce tine de publicitate si imagine, da, consider ca trebuie sa apelezi la un ajutor / retus al chirurgiei estetice. impune respectul de sine, imaginea, prezenta in fata publicului.

pt o persoana simpla, din "popor" chirurgia estetica poate fi sau nu luata in calcul, depinde f mult de ego-ul fiecaruia, de posibilitatile financiare si de motivatie.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă