Arhiva > Arhiva

Când apelăm la chirurgia estetică sau nu apelăm?

<< < (11/16) > >>

silviu:

--- Citat din: EUGENIA110 din Marți, 25 Mai 2010, 19:55 ---  Dar de frumusetea interioara nu ai auzit?

--- Terminare citat ---
ba da! la cele care nu sunt inzestrate si cu cea exterioara. ele fac mare tam-tam de frumusetea lor interioara.
--- Citat din: EUGENIA110 din Marți, 25 Mai 2010, 20:30 ---Mai barbatilor, dar pretentiosi mai sinteti!
Daca as intilni un barbat cu care sa simt ca rezonez in totalitate, nu mi-ar pasa cum se prezinta terestru, poate fi oricum, n-am judecat oamenii din acest punct de vedere, dar in privinta igienii, da.

--- Terminare citat ---
tu stii una si buna: igiena :D :D :D de parca indivizii frumosi ar fi niscai nespalati :D

carmentoma:

--- Citat din: silviu din Marți, 25 Mai 2010, 21:33 ---
--- Citat din: EUGENIA110 din Marți, 25 Mai 2010, 19:55 ---  Dar de frumusetea interioara nu ai auzit?

--- Terminare citat ---
ba da! la cele care nu sunt inzestrate si cu cea exterioara. ele fac mare tam-tam de frumusetea lor interioara.
--- Citat din: EUGENIA110 din Marți, 25 Mai 2010, 20:30 ---Mai barbatilor, dar pretentiosi mai sinteti!
Daca as intilni un barbat cu care sa simt ca rezonez in totalitate, nu mi-ar pasa cum se prezinta terestru, poate fi oricum, n-am judecat oamenii din acest punct de vedere, dar in privinta igienii, da.

--- Terminare citat ---
tu stii una si buna: igiena :D :D :D de parca indivizii frumosi ar fi niscai nespalati :D

--- Terminare citat ---

Baiatul mamei, cum am plecat si eu putin la plimbare, cum te-ai facut iar rau! Tu parca erai mai maleabil, ultima data cand ne-am vazut! Nu asa te-am educat eu, ca o mamica grijulie ce ma aflu?

silviu:
mami, sper sa nu ma iei si tu cu frumusetea interioara si igiena :D

steliana:
lasă femeie... băiatul să se joace!
şi tu unde ai umblat.... :P

EUGENIA110:

--- Citat din: silviu din Marți, 25 Mai 2010, 21:33 ---

--- Terminare citat ---

--- Terminare citat ---

--- Terminare citat ---
Iar tu vorbesti de parca toate femeile cu fond bun sint urite , iar cele frumoase sint toate pline de defecte. Exista si profesoare sau doctorite care arata super, asa cum exista si tirfe nasoale.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă