Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cheile Rasnoavei, satele Magura si Pestera. Drumetii de toamna. 16 - 18 oct 2020
krondia:
Carmen, intreaba-l pe George daca mai are un loc liber,
--- Citat din: Iatan din Marți, 29 Septembrie 2020, 21:22 ---Buna. Sunt George si particip la aceasta excursie in Cheile Rasnoavei. Vin din Constanta si sunt singur in masina. Daca pe drum sunt participanti care nu au mijloc de transport, va rog sa apelati le mine. Telefon 0731010112.
--- Terminare citat ---
Dan-Mihail Voicu:
Salutare, tuturor!
Eu vin singur cu masina, din Pitesti. Daca este cineva pe ruta Pitesti - Campulung Muscel, care nu are mijloc de transport, am locuri disponibile (cafeaua este inclusa :D :D :D ). Tel. 0754295969.
Abia astept sa ne distram! :yeah: :yeah: :yeah:
Dan V.
krondia:
Câteva imagini de azi din Cheile Râșnoavei, după două zile de ploaie. Se simte aerul de toamnă, pădurea a început să îmbrace haine colorate, o plăcere pentru o plimbare și o gustare în aer curat.
Și câteva mostre cu o parte din bunătățile pe care le vom avea la picnic. Sunt brânzeturi de la Șimon, produse de niște oameni foarte faini, pe care i-am cunoscut întâmplător în urmă cu puțin timp. M-au impresionat cu ospitalitatea lor, bunul lor simț și, bineînțeles, cu brânza lor care are un gust aparte.
Sunt o familie tare cumsecade, care trudește din greu de dimineața până seara. Gospodăria lor este izolată pe o culme a Șimonului, se poate ajunge la ei doar cu mașină de teren sau pe o potecă pe care se urcă preț de 15-20 minute.. Acum câteva zile am urcat din nou poteca spre ei, mi se făcuse dor de brânza lor.. Vă arăt câteva poze și cu livada și căsuța lor, e tare fain la ei.
Am vorbit să iau de la ei telemea, urdă, brânză de burduf pentru picnic, să gustați și voi aceste minunății.
[[/url]
krondia:
Referitor la transport, până acum și-au manifestat disponibilitatea de a veni în grupaj George din Constanța - preia două persoane și Dan din Pitești.
Din lista participanților la această excursie reiese că mai sunt două persoane din Constanța.
De asemenea, mai este o persoană din București.
În rest, veniți din toate colțurile țării: Arad, Timișoara, Iași. Apreciez efortul vostru de a veni de la așa distanțe mari.
Urmează să vă trimit un email până cel târziu luni cu detalii utile legate de excursie.
A mai rămas destul de puțin :dance: :thumbup: *|*
admin:
Un loc disponibil! Rezervarea aici: https://www.singlescamp.ro/eveniment/cheile-rasnoavei-satele-de-munte-magura-si-pestera-drumetii-de-toamna-16-18-oct-2020/
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă