Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cheile Rasnoavei, satele Magura si Pestera. Drumetii de toamna. 16 - 18 oct 2020
Tincuta:
Servus! Sunt Tinca si vin din Brasov. Daca treceti prin oras vin si eu cu voi.
krondia:
Ieri, de Ziua Internațională a Animalelor, am dat o fugă la Moeciu. Revin de fiecare dată cu plăcere si mă bucur că traseul ecoturistic a rămas in continuare linistit, cei mai mulți alegând să urce la Amfiteatru cu mașinile, pe un drum rău forestier. Am dat doar peste un viteaz care s-a aventurat pe drumul marcat pentru drumetie dar, după scurt timp, s-a văzut nevoit să isi abandoneze mașina.
Frumoase locuri, mai ales acum când culorile toamnei contrastează cu petecele de zăpadă care și-au făcut apariția pe crestele Bucegilor. Sfioase, animalele localnicilor ne urmareau cu privirea, altele, mai curajoase, se apropiau de noi, ne lăsau să le mângâiem.
Acestea sunt locurile unde vom ajunge și noi in ultima zi. Un traseu care nu este dificil dar care are, totuși, câteva porțiuni de urcuș, ca la munte... Priveliștea merită orice osteneală, uitați și voi:
Adrian Nita:
Minunate poze! Sunt convins că și drumeția va fi la fel. Abia aștept să ne vedem (sau revedem), dragi prieteni.
Bon Voyage:
Mai este un loc disponibil.
CARMENGABRIELA:
Mi-ar face placere sa merg in aceasta excursie ,dar nu am cu ce sa ajung. Eu locuiesc in Buzau... deci ,trece cineva cu masina prin zona,sau prin apropierea Buzaului( de exemplu din Ploiesti?) si ar avea un loc disponibil?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă