Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Panorame in Rucar - Bran 30 octombrie - 1 noiembrie 2020

<< < (2/7) > >>

costi31:
Eu unul sunt hipnotizat de povestea Reginei Maria și Castelul Bran pe care cred că l-a iubit la fel de mult ca  Balcic-ul altfel nu vad de ce inima i-ar fi fost adusă într-o capelă sculptată în stâncă acolo. Sunt locuri emoționant de frumoase la fel și Mănăstirea Hurezu pe care am vizitat-o de curând , un alt loc preferat al Reginei ...
Unde mai pui că e și Halloween-ul pe 31 cu lună plină . Bran este destinația favorita ,mistic și înfricoșător ! :) >:D

admin:
Acum vreo 5 ani cred, am nimerit cu un grup Halloween-ul la Bran. Aveam un cooking camo acolo, am fost destul de multi, vreo 50 cred. Noaptea, la intrarea in castel se formase o coada imensa, in care 80% erau straini sositi din toata lumea. Se organizase ceva in interior si toata lumea isi dorea sa intre.

Acum straini nu cred sa fie, nici un eveniment major. Asa ca va veti bucura de linistea data de mai putina lume, de mai putina aglomeratie. Branul este unul dintre cele mai cunoscute castele din lume, insa multi romani nu sunt constienti de comoara inestimabila pe care o avem la doi pasi de noi. Este un loc plin de farmec, iar legendele care s-au tesut in jurul lui il fac si mai inetresant si mai pitoresc.

admin:
Acestea sunt locurile prin care veti drumetii, acestea sunt imaginile care va vor insoti:

costi31:
Excursia asta a apărut ca o surpriză după ce mult timp am visat doar...
Toate posturile de tv erau pline de reportaje care relatau aproape în direct ce și cum...nu mai zic de străinii care veneau de peste mări și țări, practic un vis in devenire !
Deci, castelul Bran este in top 10 cele mai valoroase proprietăți cu 145 mil. $   Iar drumețiile sunt inspirationale
 Mulțumesc SC ! :bow:

admin:
Cu bucurie, Costi!  :)

Una dintre panoramele acestei excursii:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă