Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Panorame in Rucar - Bran 30 octombrie - 1 noiembrie 2020
costi31:
Mulțumim Gigi ! ;)
Cine merge ? Aici chiar avem distanțare...poate facem și petrecere in bocanci ...sau in '' papuceii'' de dans după cum zicea cineva o dată... ;) Bine că avem și terasă ! *|*
bleu:
Costi 31 interesul tau pentru aceasta excursie il impartasesc si eu! Problema mea : cum sa ajung pana acolo? Deci as vrea sa stiu, inainte de-a rezerva un loc, daca cineva din Cluj este intersat sa participe, daca are masina si un loc pentru mine........
costi31:
Deci , dragilor ...cine vine din Cluj și are un loc liber?
:worthy:
Bleu sper să fie cu noroc ! Urmărește forum dar din propria experiență îți spun că e mai bine să te înscrii și așteptăm...mai e o lună ! :) :thumbup:
Eventual lași un Nr de tel... Ce ai de pierdut ? :D
costi31:
Mă bucur să te cunosc ,oricum ai inceput să te familiarizezi cu acest mod plăcut de a conversa...
Valabil și pentru alții care ar vrea dar nu știu cum...
Sper să fie de bun augur ! :worthy:
Având în vedere cum merg treburile pe aici, rog pe cei din Cluj care mai pot lua pe cineva să lase un tel aici având în vedere că avem pe cineva la prima excursie ! :)
Mulțumesc anticipat ! :thumbup:
bleu:
Multumesc Costi 31 pentru sprijinul tau ! Am remarcat ca pentru fiecare dintre cei noi veniti ai avut un cuvint bun , foarte bine venit, deci imi permit sa te numesc "Omul cu bratele largi deschise si gura de aur!" Concernind excursia Rucar-Bran imi mai acord o zi pentru a decide daca da sau nu vin in aceasta excursie..... Nu mai este doar chestiunea cu transportul ci si faptul ca fiind incepatoare trebuie sa-mi cumpar echipamentul montan necesar si abia azi i-am aflat pretul (Aie!) Dar, oricum ar fi , daca treci prin Cluj va fi o placere sa te intilnesc ! Nr. meu de tel: 0747579873.
Numai bun si frumos pentru toti !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă