Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Perlele Muntilor Trascau: Rimetea, Piatra Secuiului, Cetatea Coltesti 23-25 oct
Edith:
De la Timisoara daca s a inscris cineva pentru aceasta excursie ?
Zi frumoasa sa aveti !
krondia:
Mai este o doamna care vine din Constanta. Daca mai este cineva din zona, rog sa anunte.
Profit de ocazie pentru a va incuraja sa va grupati pe masini, sa limitam cat mai mult numarul masinilor, avand in vedere ca grupul este de 20 de persoane. Este mai simplu si mai placut sa calatoriti cu inca cineva dar si mai ecologic :)
admin:
Ne vedem la Rimetea! Pentru ca este un loc in care imi place foarte mult, in care simt ca mai am multe de descoperit, am decis ca in acel week-end sa ajung si eu acolo, la poalele Trascaului. Am tinut sa intalnesc pe cativa din cei vechi cu care n-am avut ocazia sa ma vad anul acesta dar si sa cunosc pe cei noi. Asa ca, pe curand!
ANCUTA66:
Buna seara, sunt din Cluj si voi merge cu masina la Rimetea. Daca cineva doreste sa calatorim impreuna , am trei locuri disponibile. Cei de la distanta mai mare pot veni pana in Cluj cu trenul sau avionul si apoi sa mergem impreuna. Din Cluj e distanta mica, in jur de o ora. Cei interesati, sa comunice pe forum.
Gigi, ma bucur foarte tare ca vei fi cu noi. Vine si Samiza?
admin:
Da, venim amandoi si inca cineva. Noi o sa stam in alta locatie (la familia la care am stat si data trecuta), dar la unele activitati de intalnim. Si serile evident! Atmosfera din acel sat este atat de linistita, atat de decenta si placuta, locul este atat de pitoresc incat nu mi-a iesit din minte saptamani intregi. Cand pleci spre casa iti recomand un drum foarte fain, cu siguranta ai trecut prin zona, daca nu chiar ai ajuns deja. Sunt niste panorame ale Apusenilor grozave, casute motesti, tare, tare fain. Si acum se ajunge cu masina pana acolo!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă