Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Perlele Muntilor Trascau: Rimetea, Piatra Secuiului, Cetatea Coltesti 23-25 oct

<< < (7/11) > >>

Edith:

Buna  simineata !

0733927623
Pentru cei de la Timisoara, mai sunt doua locuri libere in masina, putem merge impreuna !

Tania55:
Ancutza si Tilda, ma bucur ca ne vom reintalni.  :) :thumbup: :kissing:

Ancutza:
Buna dimineata, Tania ! De abia astept sa ne revedem ! Cred ca facem grup frumos, mai avem o saptamana.!

Tilda:
Servus Tania! Si eu ma bucur sa te revad! La fel ma bucur ca si Anca reuseste sa vina si sa ne intalnim cu Diana, Samiza ,Gigi  si bineinteles cu tot grupul.Sper sa avem vreme frumoasa! Aveti grija de voi si ramaneti sanatoase/ sanatosi!Va imbratisez de la distanta ..

admin:
Vremea nu arata rau pentru perioada aceasta. M-am uitat la prognoza. La amiaza sunt 15 grade. Numai bine de colindat. Va fi insa ceva umezeala, nu din cauza ploii, cat mai ales a cetii de dimineata. Tineti cont de asta atunci cand va alegeti incaltamintea, mai ales daca aveti in plan si va simtiti in stare sa intrati printre Coltii Trascaului. Peisajul este de vis de acolo de sus, dar pentru a ajunge in varf aveti nevoie de o talpa de gheata, care sa aiba aderenta cat mai mare.

Noi o sa ajungem sambata dimineata, la prima ora. Asa ca vom fi impreuna 2 zile. Astept sa revad si eu pe multi dintre voi si sa cunosc pe cei pe care inca nu i-am intalnit. Asa ca pe sambata, cu voie buna si...timp frumos!  *|* :dance:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă