Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Clisura Dunarii, spectacolul unic al naturii 13-16 mai 2021

<< < (8/9) > >>

Simpatic:
A fost foarte frumos!

Multumesc Diana, Gigi si Dan :applause:

roxanas:
 O excursie foarte frumoasa, in niste locuri superbe cu oameni faini! Multumesc Diana! Multumesc Dan! Multumesc oamenilor frumosi intilniti in aceasta excursie!M-am simtit minunat! Va pup!

almi_gabi:
Auzisem de cat de frumoase sunt aceste locuri si intradevar asa este – dealurile impadurite, curgerea domoala a Dunarii, linistea zonei, aerul curat – toate fac din aceste locuri un colt de rai.  :smitten:

Ma bucur ca am petrecut aceste cateva zile alaturi de voi, ca v-am cunoscut , ca v-am ascultat povestile,  ca am vazut impreuna lucrarile unice ale lui Brancusi,  ca am urcat pe Ciucaru Mare, ca am ras impreuna, ca am dansat langa piscina,  :yeah: ca am vazut cum traiesc alte comunitati la noi in tara, ca ne-am odihnit si relaxat, ca ne-am plimbat pe Ostrov la apus si am vazut calutii salbatici ce traiesc liberi in zona.   :)

krondia:
Clisura Dunarii este, intr-adevar, splendida si noi am prins momentul ideal pentru a ne bucura de spectacolul naturii.
Vremea a fost ideala si sambata cand am urcat pe Ciucarul Mare spre Cuibul Ciorilor, locul perfect pentru a admira defileul Dunarii in toata splendoara sa, pentru a asculta povestile captivante ale rangerului.
Era o atmosfera calda, un parfum placut plutea in aer, mirosea a cimbrisor si flori de munte, foarte frumos acest traseu si, din fericire, mai putin cunoscut.

Traseul spre Pestera Ponicova a fost putin mai dificil, cum ne si asteptam, de altfel, in urma ploilor. Cred ca acum s-a inteles de ce cei care nu aveau gheata de munte nu au putut merge in drumetie. Era pacat insa sa nu vedem Ponicova, o ocazie unica de a traversa o pestera salbatica pe sub munte până deasupra Dunarii, mai ales ca eram insotiti de cea mai avizata persoana din zona, cu mare experienta si de ghid si insotitor de grup.

krondia:
Cel mai asteptat moment, in special de cei care nu au venit in drumetie, a fost plimbarea pe insula Ostrov. Cel mai bun moment pentru a vedea caii salbatici, pasarile, este dimineata sau seara, cand animalele sunt active.

Ca si anul trecut, am plecat seara si bine am facut. Era liniste, nu mai erau alti turisti si, cand ne-am apropiat de insula, am reusit sa vedem mai multe pasari printre care egreta mare, lebede. Pe Ostrov traiesc majoritatea pasarilor pe care le regasim in Delta Dunarii, de anul acesta a venit in zona inclusiv un pelican.

Frumoasa insula acum primavara, se resimt influentele mediteranene. Un aer cald si o atmosfera foarte placute pentru plimbare. Am vazut de aproape mai multi cai, câtiva mânji mai timizi care, imediat ce ne simteau, se ascundeau pe langa mamele lor :). Foarte faina si plimbarea cu șalupa, mai palpitant, sunt mai puternici curentii decat in Cazane.

Momentul culminant a fost apusul de la Coronini, pentru astfel de momente merita toata osteneala de a veni până aici. Priviti si voi:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă