Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cozia si Muntele Basarab. Drumetii montane 9 - 11 octombrie 2020

<< < (2/5) > >>

Mimi:
 Ce frumos ca mai sunt oameni care isi amintesc si recunosc aceasta !

admin:
 :oops:

La aceasta actiune a clubului, cineva a achitat in data de 18 septembrie, suma de 370 de lei. Agentia mi-a comunicat ca nu a putut identifica cine a transmis aceasta suma, nu este trecut asa cum se solicita, nici un nume. In aceasta situatie, nu a putut sa considere plata atribuind si retinand un loc in excursie. Agentia a asteptat cele 5 zile in care platitorul urma sa primeasca Email-ul de confirmare gandindu-se ca neprimind nimic o s-o contacteze, dar nu s-a primit nici o intrebare in acest sens. Rezervarile au mers mai departe, asa cum este firesc si in momentul de fata mai este un singur loc la barbati.

Deci daca este barbat ok, mai este un loc liber, daca este femeie, va fi nevoie sa i se returneze suma pe care a achitat-o, pentru ca nu mai este disponibilitate.

Verificati va rog, daca stiti ca ati facut plata in 18 septembrie si vedeti daca la plata pe care ati facut-o nu cumva ati uitat sa treceti numele. Adresati-va apoi agentiei, comunicand urgent situatia: office@bonvoyagesibiu.ro

CSX:
Buna dimineata,/Buna ziua!! Revin in ..grup dupa o vara...crunta, pentru mine, ... As vrea sa particip si eu la acest eveniment. Inteleg ca mai este un singur loc .. la barabati. Eu sunt.. barbată, cum zice Mama mea. S-ar putea lua in considerare!? Evident fac glume proaste dar zic ..daca vreuna dintre doamne  nu mai poate participa... ma inscriu. Ma anuntati? Multumesc, si numai bine tuturor!

Bon Voyage:
27.09.2020
NU MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE.

Voicu Nicolae:
buna seara! as vrea sa particip si eu la aceasta actiune... daca cineva nu mai poate participa... Nicolae Voicu 0756682020, nicvoicu@yahoo.com
Multumesc!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă