Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cozia si Muntele Basarab. Drumetii montane 9 - 11 octombrie 2020

<< < (3/5) > >>

mariana.baitan:
Buna,

Din pacate nu pot participa la aceasta actiune. Daca este cineva interesant de un loc (la fete), rog sa ma contacteze la tel 0745376535.
O zi buna, tuturor.

anca.aka:
Buna.
Tocmai am fost informata ca in urma lipsei de personal n-o sa-mi pot lua liber in we 9-11. Asa ca sunt obligata sa renunt la excursie, desi am asteptat-o ca pe painea calda. Daca mai sunt doritoritoare pt un loc la fete ma puteti contacta la 0757562679. Multumesc mult si excursie faina pt cei care pot merge!!

anca.aka:
Buna din nou! As vrea sa anunt ca locul s-a ocupat - am primit mesaj. Multumesc Elena!

Augustin/Gusti:
Buna ziua tuturor!

Cu siguranta sunteți nerabdatori sa ne vedem  in aceasta actiune SC. Pentru ca evenimentul sa se desfășoare în cele mai bune condiții si pentru a evita surprizele neplăcute, va rog sa țineți cont de următoarele recomandari:
1. Sa respectați punctul si ora de întâlnire, ora 12:00. Pt cei care vin dinspre Sb, imediat după podul de la întrarea în Călinesti (atentie este jud. Valcea, pt ca mai este un Calinesti in alt judet),  pe dreapta,  este o "parcare ". Pentru cei care veniți din direcția Vâlcea, virați stanga inainte de podul aflat la ieșirea din localitatea Calinesti. (harta o gasiti in primul mesaj al acestui topic)
2. Echipamentul de munte este OBLIGATORIU si consta in: bocanci de munte  care sa va asigure protecția gleznei. NU semi-ghete/pantofi de munte(fara ghetuțe, pantofi sport, care sunt destinate exclusiv drumețiilor ușoare, pe drum forestier). O singura pereche sosete/ciorapi / zi, care sa  depășeasca înălțimea bocancului. Pelerina de ploaie, frontala sau lanterna, geaca impermeabila semi-groasa, polar sau hanorac de vânt, bluze termice.
3. Traseele montane presupun un efort fizic sustinut si implicit o condiție fizica bună. Traseul de vineri durează aproximativ 5 h si are o diferenta de nivel de 500-600m, din care prima parte este mai dificila si mai abrupta. Traseul de sambata  este mai dificil si ca durata (aproximativ 10h)  si ca diferenta de altitudine, (cca 1300m).
4. Este foarte important ca autoevaluarea fiecaruia dintre voi, referitoare la disponibilitatea si rezistenta la efort fizic prelungit, sa fie foarte obiectiva si cat mai realista, sa nu adoptați principiul "ma descurc eu cumva" sau "ma ajuta ceilalți participanti".
5. Dacă aveți probleme medicale, pentru care efortul fizic este contraindicat, sau va poate afecta/altera starea fizica generala , atunci  aceasta actiune nu vi se potrivește, oricât de mult v-ati dori sa participați. Nu are niciun sens sa va expuneti nici pe voi și nici pe ceilalți participanți unor riscuri si situatii neplacute.
Va pot oferi si câteva exemple, pt a intelege exact la ce ma refer: efortul fizic depus în cazul unui traseu usor de 2,5h de mers pe platou a necesitat pastile de tensiune, pliculețe de zahar, momente neplacute, pentru toți participantii si chiar renuntarea la o parte din actiune, sau/si modificarea traseului. Orice se intampla placut sau neplăcut in cadrul  grupului, ii afectează implicit pe toți participanții, de aceea este foarte important sa va gândiți și la modul în care o situatie medicala apărută dintr-o inconstienta sau o supraevaluare a propriilor limite, ii poate afecta si pe ceilalți participanți si implicit actiunea de socializare.
6. Chiar daca contextul pandemic ne impune păstrarea unei distante de siguranta, este foarte important ca, pe traseu, sa pastram grupul cat mai compact și sa evitam ruperea acestuia si distanțarea foarte mare între participanți.
7. Din echipamentul obligatoriu de munte nu trebuie sa lipsească voia buna, entuziasmul și spiritul de grup.🙂🙂😉😉

GT_Oana:
Buna,

este cineva interesat de un loc in aceasta excursie? Eu nu sunt inca foarte sigura ca pot ajunge, asa ca poate se va bucura altcineva de ea.

Doritoarele pot sa ma contacteze la 0721260277

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă