Arhiva > Arhiva

Forumul - terapie, curaj, anonimat

<< < (10/13) > >>

francesca777:
@admin; @luciamanta:
 cand am ajuns acasa de la minunata intalnire, stateam si ma gandeam: si eu sunt o fire timida( un pic retrasa as putea spune ) pana in momentul in care ma integrez.Si nu dureaza mult daca ma simt bine in locul sau imprejurarea respectiva.Problema mea e alta...nu vorbesc cu usurinta despre mine.De ce? habar nu am...nu am nimic de ascuns insa....Revenind la intalnirea de ieri, mi-am zis: daca altii pot...eu de ce nu? concluzie: e o binecuvantare acest forum, o mana intinsa spre deschidere.Am simtit ieri 100% acest sentiment. ;)

admin:
Unul dintre exercitiile din tabere vizeaza tocmai infrangerea sentimentului de teama de a vorbi despre noi. Incepand cu tabara din 9 - 13, atunci cand deja exista un contact real realizat, vom incepe pe rand sa povestim despre noi. Sa aveti poze reprezentative, sa le puteti proiecta si prezenta. O sa incercam in jur de 15 minute pentru fiecare, cate 5 pe sedinta, astfel incat sa nu intervina plictiseala si deci neatentia la cele prezentate.
O activitate care tine de socializarea de grup este scrierea si prezentarea unei autobiografii. O sa primiti reperele dupa care se face asa ceva, pentru a se evita formalismul sau enumerarea gen CV. Dar n-am voie sa spun mai mult, toate la timpul lor, acestea sunt surprize pe care o sa le gasiti in tabere...

capsuna:
Acesta e un exercitiu obligatoriu? Sau se poate chiuli? :D

luciamanta:
Imi place foarte mult ideea de a ne prezenta, de ne face autobiografiile, in felul aceste ne cunoastem mai bine... Ete o adevarata terapie de grup, nu-i asa, admin.?

Saturnianul:

--- Citat din: capsuna din Duminică, 18 Aprilie 2010, 13:56 ---Acesta e un exercitiu obligatoriu? Sau se poate chiuli? :D

--- Terminare citat ---

Capsunico, te gindesti la chiul? Mai, tu ai nostalgiile zilelor de liceu si facultate ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă