Arhiva > Arhiva
Forumul - terapie, curaj, anonimat
luciamanta:
Imi cer iertare daca supar pe cineva, dar am sa scriu cateva randuri despre "Anonimul de Forum". Asadar, "Anonimul de Forum" traieste exclusiv in mediul virtual, avand abilitatea de a-si schimba identitatea dintr-un singr click, mai des decat naparlesc serpii. Are cel putin un blog neinteresant si isi da cu parerea pe alte bloguri, forumuri si site-uri sociale. Fiind foarte fricos din fire, s-a adaptat perfect la mediul virtual, avand capacitati de camuflare aproape infinite. Este foarte curios, chiar bagacios, si intervine cu cate un comentariu neinspirat in orice discutie importanta de pe internet, apoi verifica cu febrilitate reactiile. Mai rar inteligent, este deseori agresiv, pripit si intotdeauna contra. Dezvoltarea intarziata a cortexului sau este demonstrata de greselile gramaticale sau de logica si preferinta pentru prescurtari pe care nu le poate intelege decat un alt reprezentant al aceleasi specii.
maria171:
lucia a uitat sa spuna sursa articolului
http://www.elystar.ro/modules/news/article.php?storyid=1224
luciamanta:
Buna dimineata, Maria. Imi pare rau ca nu ai fost prezenta la intalnirea Singles Camp din Bucuresti. Credeam ca o sa participi si tu. Referitor la cele spuse de tine, iti pot spune ca postarea a avut scopul de a trezi acei oameni care raman mereu in planul vitual, care nu reusesc sa interactioneze in planul real, in viata de zi cu zi. Scopul acestui forum este de a pune fata in fata oamenii, de a comunica deschis... de a participa la tabere si nu numai... Nu este bine sa ne ascundem de ceilalti, vezi tu, eu, pe forum, mi-am scris numele real, am postat o poza reala de-a mea, m-am deschis precum o carte in fata membrilor acestui forum. Eu sunt timida, dar nu ma ascund de nimeni. Oricum, ma bucur ca pot sa discut cu tine si iti doresc multa sanantate si realizari pe toate planurile!
maria171:
lucia, crede-ma nu am putut veni la intalnirea de la restaurant
de altfel am sunat la marcutza si am anuntat
cat despre deschidere fata de oameni
si eu cred la fel
important e sa spunem ce simtim, cum gandim, sa fim noi
de asta nu sunt adepta copy-paste
singuri fiind ne inchidem si mai mult in noi si nu reusim sa ne facem prieteni
e un cerc vicios din care ne chinuim sa iesim
admin:
Luciamanta, ma bucur ca ai putut sa-ti estompezi teama de a cunoaste real pe ceilalti intalniti doar pe forum. Si ma bucur ca ai inteles atat de bine rostul acestui proiect. Asta conteaza intradevar, sa interactionati real, in afara virtualului. Acolo totul este adevarat, palpabil si faptul ca aveti ceva in comun usureaza mult socializarea.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă