Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Piatra Craiului și Bucegii. Drumetii si voie buna 18 - 20 septembrie 2020
krondia:
Bună, Ancuța, ma bucur ca doriti sa veniti in această excursie. Avand in vedere distanta, este, intr-adevar, mai bine sa veniti cu o zi inainte, sa fiti odihniti.
Traseul din prima zi dureaza aproximativ 5 ore dus-intors, fara pauze. De acum zilele sunt mai scurte, de aceea ora de intalnire este 10:00, sa putem sa ne bucuram in tihna de traseu, poate de la cabana urcam putin si pana in Șaua Crăpăturii, unde este un punct de belvedere frumos.
Pensiunea se inchiriaza, intr-adevar, doar integral si minim doua nopti, este gandita pentru grupuri - asa am si avut norocul sa o gasim disponibila in aceasta perioada. Dar poate mai sunt si alte persoane interesate, daca se poate suplimenta si cu mai putine camere.
O alta varianta ar fi sa va cazati in Brasov, se face in jur de o ora din Brasov, in functie de trafic.
Eu am urcat duminica asta la Curmătura, este traseul cel mai accesibil din Piatra Craiului. De aici incep, practic, traseele dificile, de creasta. Dar pana la cabana oricine poate ajunge, cu o minima conditie fizica si echipament adecvat, de munte. Bocancul este cel mai important, eu recomand si betele de trekking - doua - preiau mult din efort si presiunea asupra articulatiior, genunchilor.
Si cateva imagini:
Poteca prin pādure spre stâna din Poiana Zănoaga
Piatra Craiului, vedere din Poiana Zănoaga
Tabāra de corturi din fața cabanei
La coborâre am ales un traseu mai linistit si salbatic
Prāpăstiile Zărneștilor, văzute de sus
Pe urmele lui Mărgelatul...
ANCUTA66:
Diana, iti multumesc pentru raspunsul prompt. Sper sa fie si alti doritori de a veni mai repede si sa ne cazam la pensiunea "Nori albi". Imaginile postate ma fac sa astept cu si mai multa nerabdare aceasta excursie. Multumim pentru imaginile locurilor pe care le vom strabate peste o luna :dance: *|*
krondia:
Ancuța, cu plăcere! Am notat intenția voastră de a veni cu o zi mai repede.
Dacă mai sunt persoane care doresc să vină de joi,am rugămintea să anunțe.
De asemenea, dacă este cineva care are nevoie de transfer din Brașov.
Rodica_I:
Salutare tuturor! :) Ce liniste, sa inteleg ca toata lumea se antreneaza si nu are timp sa forum? oO
Rodica_I:
--- Citat din: Rodica_I din Sâmbătă, 22 August 2020, 09:28 ---Salutare tuturor! :) Ce liniste, sa inteleg ca toata lumea se antreneaza si nu are timp sa forum? oO
--- Terminare citat ---
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă