Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Piatra Craiului și Bucegii. Drumetii si voie buna 18 - 20 septembrie 2020

<< < (11/11)

Serena:
Minunată acțiune!  :yeah: Și minunat grup!  :applause: Mă bucur mult că am intrat în ultimul moment în acestă acțiune, pe o renunțare. Mulțumesc Claudiei pentru renunțare!  ;) Poate la o următoare acțiune ne vom cunoaște „de persoană”.  :) Vremea  a ținut cu noi, într-adevăr, nici prea cald, nici prea frig, dar praf din abundență, că la întoarcerea la Fântâna lui Botorog, aproape să nu mai găsim mașinile, care se confundau prin culoare și aspect cu colbul drumului forestier, premergător prăpăstiilor!  :uglystupid2: Așa că, „Hai ploaie!”, că au secat și apele, de au rămas albiile montane goale! Bună cazarea de acest tip, că-ți dă senzația de musafir și gazdă, simultan!  oO  Mă bucur Diana  :kissing:, că ne-am reîntâlnit și ne-ai purtat pe cărări de munte, mirifice. Am savurat din plin traseul, peisajul, natura, compania! La următoarea, o ținem, decis, către Omu*!  ::) :worthy: Că prea ne-a „ținut” toate cărările! Să auzim numai de bine și la cât mai multe acțiuni!  :thumbup: :thumbup:

krondia:

--- Citat din: Rodica_I din Marți, 22 Septembrie 2020, 22:25 ---Diana, desi la un moment dat te-am bombanit, :tickedoff: sigur ai simtit asta cand am ajuns in Valea Gaura   :giggle: traseele au fost superbe  :applause: :applause: :bow:

--- Terminare citat ---

Daa, Rodi, te-am "auzit″...
Panta aceea spre Valea Gaura îți arată care îți sunt puterile și că, de fapt, mai poți, nu doare așa de tare..  :) Iar priveliștea din Valea Gaura, cea mai mare vale glaciară din Bucegi, te face să uiți de toată osteneala.

Prima oară am parcurs acest traseu într-o iarnă. Sezonalitatea unui traseu este un alt indicator al dificultății, pe lângă cel privind altitudinea, diferența de nivel și lungimea. Este drept și iarna trecută când am ajuns pe aici era zapada pana la genunchi, nebatuta dar, intrucat nu exista portiuni expuse, nu este interzis deci este considerat de dificultate medie.

@Serena, ma bucur, aveam o restanta de vreo doi ani...
Cu praful la Botorog este o mare problema in ultimul timp. Tot mai multa lume vine aici fie si numai pentru o plimbare prin Prăpăstii. Bariera ajuta foarte mult, protejand si limitand accesul in zona protejata ceea ce nu se intampla, din pacate, la Șimon. Desi este vorba de intrarea in Parcul Natural Bucegi si accesul auto este complet interzis, ati vazut panourile, sunt multi care ignora bariera atunci cand o gasesc deschisa, pentru a mai economisi o portiune de drum forestier. Eu nu sunt adepta nici a transportului off-road, polueaza la fel de mult.
Si, apropo de poluare, sper sa treaca si perioada asta sa putem veni din nou in actiuni cu mijloc de transport comun, sa mai protejam mediul ,mai ales ca am epuizat deja resursele planetei pe anul acesta.

Care spuneam ca este diferenta dintre un Parc Natural (Bucegi) si Un Parc National (Piatra Craiului)? Acum aveți internet...

Rodica_I:
 ;D ;D Da mai Dina ai uitat sa ne mai intrebi.  ^-^
Da sa sti ca la intoarcere, pe acel drum lung care nu se mai termina, am dezbatut subiectul.  :dance:
Deci daca ne intebai aflai si raspunsurile.  ::)
Asa ca acum trebuie sa astepti urmatoarea intalnire daca vrei sa afli raspunsurile noastre (traite sau aflate  la fata locului...nu de pe internet) :smitten: ;).
Sau daca nu mai ai rabdare poti sa ne explici tu.

Si multumesc tuturor pentru fotografii sunt superbeee  :smitten: :smitten: :smitten:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă