Arhiva > Arhiva
Loc de dat cu capul/OFF
almi_gabi:
vreau sa ... dorm !!!!!
EUGENIA110:
Cred ca lumea ar fi mai buna daca, la nivel de individ sau de societate, am avea o deschidere mai larga pentru dialog si mai multa toleranta pentru ideile si gindurile celorlalti, daca nu ne-ar macina orgoliul si vanitatea, daca ar exista respect si acceptare pentru cei care sint altfel decit noi: daca sint de alta religie, daca au alta orientare sexuala, daca agreaza un alt gen de filme si muzica, daca-si petrec altfel timpul liber, daca au preferinte diferite de stil de viata, daca au ochii albastri si nu caprui ;D .....si multe altele, atita timp cit nu aduc prejudicii prin comportamentul lor legilor societatii in care traim. Din pacate, nu esta asa.... >:(.........
carmentoma:
Parerea mea e ca este loc pentru toti sub soare! Avem liberul arbitru, nu ne obliga nimeni sa facem ceva din ceea ce nu ne place! Pentru mass-media avem posibilitatea sa nu cumparam ziare gen tabloide, sau sa folosim telecomanda cand nu ne convine ceva la tv, sa nu accesam un site, un forum sau un topic, daca nu suntem de acord cu ceea ce vedem acolo... si tot asa! Iar printr-un schimb de idei, ca cele de aici, care s-au inflamat, poate, la un moment dat, sa trecem fara ranchiuna, sa acceptam ca oamenii sunt perfectibili, ca nu e obligatoriu sa ne impunem "cu forta" ideile si sa ne sustinem punctul de vedere pe un ton mai moderat! Si eu am gresit mult, chiar si pe aici, nu de putine ori, dar mi-am invatat lectia si acum imi place sa cred ca nu mai e nimeni agasat, ca la inceput, de prezenta mea, aproape non stop pe forum si de postarile mele! Eu asta imi doresc: sa ma simt bine alaturi de voi, chiar daca nu v-am vazut vreodata pe majoritatea! Cu siguranta in timp se va intampla si asta, cunoasterea in lumea reala, dar pana atunci putem fi apropiati aici (atat cat permite virtualul!), ca niste oameni maturi, cu acelasi statut social: acela de singles!
EUGENIA110:
Corect, Carmen, asa gindesc si eu, iti multumesc pentru ceea ce ai scris, percep mesajul tau ca pe o continuare la cele scrise de mine anterior. :-*
carmentoma:
--- Citat din: EUGENIA110 din Joi, 20 Mai 2010, 18:26 --- Corect, Carmen, asa gindesc si eu, iti multumesc pentru ceea ce ai scris, percep mesajul tau ca pe o continuare la cele scrise de mine anterior. :-*
--- Terminare citat ---
Asta s-a si dorit a fi! Consens!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă