Arhiva > Arhiva
Daca as lua-o de la inceput ..?
francesca777:
Buna seara.La intrebarea m-am gandit de multe ori.hmm...la fiercare inceput imi spun sa fiu altfel(cum ar spune un amic al meu "cu frana de mana trasa" )..insa imi dau seama ca nu sunt "eu" si renunt instantaneu.Asa ca...merg inainte...cine ma accepta..e ok..cine nu...n-a fost sa fie.Suna superficial insa nu despre asta e vorba.
mikyboy:
@francesca777 - de compromis ai auzit?... e ceva ce fetele din ziua de azi nu au cunostiinta... cel putin asta este concluzia la care am ajuns eu pana acum... in ultimele mele relatii am facut compromisuri peste compromisuri ca sa fie bine si rezultatul... singur... stau si ma intreb chiar nu mai au femeile suflet si inima... cum poti sa injuri si sa faci in fel si chip un om pentru ca ti-a lasat, un buchet de flori natura proaspat culese din gradina, pe stergatorul de parbriz de la masina si le-ai gasit inainte de a merge la lucru...
Ayouni:
@mikeyboy, chestia cu florile pe parbriz e superba! continua numai asa...cu astfel de gesturi si sigur vei da cu persoana potrivita la un moment dat. "eu inca nu am invins" am auzit pe cineva spunand dupa fiecare esec. Si o lua de la capat.
steliana:
mikyboy,
cred că eşti mai tinerel decât mine.
Altfel... ai fi mai călit în dezamăgiri.
Dar ascultă şi ce spun cei care s-au vindecat şi ai încredere. :-*
carmentoma:
--- Citat din: mikyboy din Miercuri, 14 Aprilie 2010, 10:16 ---@francesca777 - de compromis ai auzit?... e ceva ce fetele din ziua de azi nu au cunostiinta... cel putin asta este concluzia la care am ajuns eu pana acum... in ultimele mele relatii am facut compromisuri peste compromisuri ca sa fie bine si rezultatul... singur... stau si ma intreb chiar nu mai au femeile suflet si inima... cum poti sa injuri si sa faci in fel si chip un om pentru ca ti-a lasat, un buchet de flori natura proaspat culese din gradina, pe stergatorul de parbriz de la masina si le-ai gasit inainte de a merge la lucru...
--- Terminare citat ---
Nu despre o gresela din partea ta e vorba aici, ci de persoana nepotrivita si insensibila careia i-ai facut gestul! Nu generaliza: majoritatii femeilor un buchet de flori, chiar si culese din gradina, le inmoaie sufletul, chiar daca este cat icebergul care a scufundat Titanicul! Am avut si eu parte de asemenea bucurii, dar din partea fiului meu, cand era micut si rupea flori de peste tot sa mi le aduca mie, insa nimeni nu il certa, ci dimpotriva! Acum a crescut si nu mai face asa ceva! Eeeeee!! Nostalgii!!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă