Arhiva > Arhiva

Daca as lua-o de la inceput ..?

<< < (2/16) > >>

iulielf:
   Daca as lua-o de la inceput? Frumos.......Da, as lua-o. Nu toata lumea e la fel. Nu toate femeile sunt la fel. Nu toti barbatii sunt la fel. Si eu pot nimeri pe cea "potrivita". Poate. :)
   Chiar daca pana acum nu am gasit-o.
   Daca as lua-o de la inceput? Dar, de ce oare trebuie sa existe un sfarsit? Nu ma refer la sfarsitul vietii, ca acela stiu ca va venii, mai devreme sau mai tarziu. In cazul meu, va veni pe la vreo 112 ani.  :D ;D
   Stiati ca, acest site poate da sperante? Stiati ca, acest site te poate face sa treci peste obstacole? Ei bine, eu nu stiam. Dar, in acest moment ma contrazic.  :)

carmentoma:
   Acesta e si scopul realizarii lui! Asa cred eu, cel putin! Si daca relatia dinainte s-a terminat, inseamna ca nu te merita si asa a fost sa fie! Ceea ce ma deranjeaza pe mine e ca femei ca ea strica barbatii ca tine, ca iau de bun tot ce ai scris, fara alte explicatii, iar urmatoarea trebuie sa suporte schimbarile rezultate din" suflu si in iaurt!" Acum am vorbit din prisma mamei de baiat, nu a femeii!

iulielf:
   Da, carmentoma, se poate sa ai dreptate, poate ca "urmatoarea" va avea de suferit de pe urma loviturilor psihice de care am avut eu parte dar, eu am reusit intotdeauna sa fiu ponderat, nu foarte pretentios, special pentru a nu creea acea aura (de care eu nu am nevoie) de "vadita" superioritate fatza de altii. Mi-a placut sa fiu un om "popular", cu care, cred eu, se poate discuta orice, oricand, din orice domeniu, fara sa reusesc sa fiu "incuiat", cu un simt al umorului foarte dezvoltat, ceea ce o sa se observe de aici incolo, deoarece mi-am revenit, poate ca nu chiar complet, dar 99 %. Din acesti 99 % de "reveneala", circa 40-50 % sunt datorita voua.
   .....deci, nu va avea de suferit nici "urmatoarea", numai ca o sa fiu un picutz mai prudent.

mihaela_m:
Daca as lua viata de la inceput...nu as schimba nimic. Acum sunt singura dar mai puternica, am avut si clipe foarte frumoase, si amintiri minunate care nu se vor sterge niciodata, si caderi si necazuri, si familie si prieteni care mi-au stat alaturi . Nu as schimba nimic pentru ca asa este viata. Cu suisuri si coborasuri. Daca as fi ocolit unele obstacole sigur as fi dat de altele. Acum masor timpul prin baietii mei.

steliana:
De la început...
Dacă ai Sănătate, Bunăstare şi Iubire de la început.. nu ar exista rostul unui alt început.
Cred că fiecare dintre noi îşi doreşte un ultim început.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă