Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Iarna pe ulita. Traditii romanesti in Marginime. 11 - 13 decembrie 2020
admin:
Buna dimineata Mihaela! Iasmina este inca la Gura Raului, urmeaza ca atunci cand se intoarce sa ia lista de participanti din agentie. Se va gasi o solutie cu siguranta. Cel mai probabil ca nu toata lumea intra aici pe forum pentru grupaje si de aceea nu ai primit nici un raspuns. Stai insa linistita, cumva o sa rezolvam. Din pacate anul asta este unul diferit, iar transportul organizat a fost putin probabil, de aceea, pentru a nu crea asteptari nu m-am hazardat de loc sa-l promovez. De fapt cam tot ce am organizat in doua parte a anului, a fost gandit de la inceput pe grupaje auto.
Anul viitor, din a doua parte, de cand lucrurile o sa revina complet la normal, o sa organizam iesirile noastre din nou ca inainte.
costi31:
Bună Mihaela , la dus este microbuz exact de lângă gara , autogara Transmixt , că și eu mă uitasem deoarece tot pe la 16 ajung ... Merge cam din oră in ora , dar la întors duminică este doar una pe la ora 7
Mai așteptăm poate se gasesc și alte opțiuni cum spunea Gigi , Iasmina ,sau ar mai fi taxiul ...
https://www.autogari.ro/Transport/Sibiu-GuraRaului
Seară faină tuturor ! :thumbup: :flori:
Miha-ella:
Va multumesc!
S-a rezolvat.
Abia astept sa ne vedem cu bine!
Marinela Grigorescu:
Buna ziua !
Deci mai este un loc liber sau nu? Pe pagina de profil scrie ca nu mai sunt locuri, pe forum scrie ca mai este un loc liber.
Multumesc!
costi31:
Drum bun, pe mâine ! :) :flori: :kissing:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă