Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Iarna pe ulita. Traditii romanesti in Marginime. 11 - 13 decembrie 2020
costi31:
Mi-ar fi plăcut cu transport organizat , dar după cum se vede treaba ...
Suntem din toată țara , doar din Moldova suntem cam 7 , eu sper măcar că gazdele noastre dragi ne vor ajuta cu un transport local , dar nu este obligatoriu , mă gândesc la plecare in principal.. dacă nu stăm acolo de tot :giggle: ;D :kissing: :thumbup:
apus de soare:
Buna ziua,oameni buni ! in aceasta excursie minunata, venim si noi(2 pers.F) de la Iasi. Daca merge cineva cu masina, din Iasi sau din zona Moldovei,RUGAM sa ne luati si pe noi !!!In speranta ca ne aude cineva :worship:,asteptam...o minune ! :)
Iasmina:
Buna ziua gasca frumoasa si vesela *|*
la inceputul saptamanii viitoare o sa va sun si incerc sa va ajut sa va gasiti unii pe altii in functie de zona din care veniti, sper sa reusesc sa va cuplez in masini incat sa va fie si voua mai usor sa ajungeti.
Sa ne vedem cu bine si cu pofta de bunatati! :)
costi31:
Apus de soare , luați în calcul și varianta cu autocarul in caz de rezervă , eu cred că este o soluție viabilă decât nimic :) deși speram și eu din Roman !
Oricum mulțumesc pentru orice idee propusă sau valabilă din partea membrilor SC. :kissing:
Iasmina , nu ești decât un îngeraș ;) dar nu-i bai dacă nu ne găsim noi între noi , așa cum se scrie orice problema pe forum ar trebui să se scrie și alte răspunsuri :tomato:
Miha-ella:
Pentru Iasmina si Gigi
Suntem 2 prietene din Constanta. Si ne-am inscris la acest eveniment pentru al treilea an consecutiv.
Daca anii trecuti am avut microbuz din Bucuresti, anul acesta se pare ca nu.
Am incercat poate ne ia si pe noi din Bucuresti cineva care vine cu masina, dar n-am avut noroc.
Mai este varianta cu trenul. Constanta-Sibiu. Am ajunge undeva pe la ora 16, vineri. Insa de la Sibiu la Gura Râului cu ce se poate ajunge? Ne puteti ajuta?
Ne auzim la telefon? 0742874509
Multumesc!
Mihaela Dumitru
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă