Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecerile Toamnei in Marginime. 18 - 20 septembrie 2020
Bon Voyage:
NU MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE.
Asa cum am procedat si in alti ani ,daca va fi posibil ,vom extinde nr de locuri la acest eveniment , insa cazarea va fi la o pensiune alaturata. (50 m distanta),toate celelalte servicii desfasurindu-se la pensiunea mentionata in program.
Informatia va apare pe forum cind se va putea stabili acest lucru.
Multumim pentru intelegere!
lavinia:
Este cineva din București care participă la aceasta excursie merge cu mașina personală și mă poate lua și pe mn? Mulțumesc.
Lavinia.tel 0730674280
camelia fey:
--- Citat din: Bon Voyage din Luni, 15 Iunie 2020, 13:48 ---NU MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE.
Asa cum am procedat si in alti ani ,daca va fi posibil ,vom extinde nr de locuri la acest eveniment , insa cazarea va fi la o pensiune alaturata. (50 m distanta),toate celelalte servicii desfasurindu-se la pensiunea mentionata in program.
Informatia va apare pe forum cind se va putea stabili acest lucru.
Multumim pentru intelegere!
--- Terminare citat ---
buna seara,
eu si o buna prietena dorim sa participam la aceasta actiune si va rugam, daca este posibil, sa extindeti nr de locuri.
... o sa astept bucuroasa raspunsul dvs. afirmativ ... :angel: ;)
toate cele bune!
camelia
admin:
Camelia, este posibil, cu cazare intr-o locatie invecinata. Daca este ok si acceptata aceasta conditie, o sa ne ocupam de inchirierea pensiunii de langa Lacul de Argint. Scrieti-mi pe Email office@singlescamp.ro, pt a deschide rezervarile si a inchiria pensiunea de langa.
admin:
24.08.2020 S-a facut o extindere de locuri, prin inchirierea unei locatii invecinata. Mai sunt DOAR 3 locuri disponibile si la aceasta locatie. Cine doreste sa se inscrie, se intelege ca accepta cazarea in pensiunea invecinata.
Incepand cu data de 15.06.2020 NU MAI ERAU LOCURI DISPONIBILE la Pensiunea Lacul de Argint.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă