Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecerile Toamnei in Marginime. 18 - 20 septembrie 2020

<< < (3/5) > >>

daniela t:
HELP  !!! ( am ramas fara transport :)  *|*
1. Daca este cineva din Bucuresti care are un loc in masina si ma poate lua si pe mine.
2. Sau din Brasov/Sibiu unde pot sa vin cu trenul.
3. Sau daca mai vine cineva cu trenul la Sibiu si vrea sa impartim un taxi
 :worthy:

Daniela
0723400170
daniela.teaca@yahoo.com

Aurora Preda:
Buna ziua!
Nu mai pot participa la acest eveniment si as dori sa cedez locul.
Am achitat 200 lei.
Daca este cineva interesat ma puteti suna la nr de tel 0722 368 628.
Multumesc!

Handreia:
Este cineva care vine din Timisoara?
Cum efectuati transportul?
multumesc Andreia

Bon Voyage:
16.09.2020
Am aparut un loc disponibil din renuntari intr-o camera dbl la femei.
Pentru ocuparea acestuia trebuie sa va adresati pe e-mail direct agentiei.

admin:
"Petrecerile Toamnei" sau "Sarbatorile toamnei" cum s-au mai numit de-a lungul timpului, au adus intotdeauna bucurie si noi prietenii in Singles Camp. O vreme buna acest eveniment s-a desfasurat la pensiunea pe care am avut-o si cu cu care a inceput practic acest club. De trei ani suntem la Gura Raului, la Adi si Simona, doua gazde excelente, care ne-au rasfatat de fiecare data. O sa fie cu siguranta la fel si acum.

Urma sa ne vedem astazi, intotdeauna v-am intimpinat cu o tuica si o afinata acolo, acum Gusti o sa fie acolo. Eu am sa vin doar de maine, ne intalnim dimineata la facutul zacustii. Dupa micul dejun, pentru cine doreste o plimbare in sat, o sa va fiu ghid pentru 2-3 ore. O sa mergem intr-o gospodarie tipica pt zona aceasta si am sa va povestesc un pic cum este organizata.

O sa va povestesc dar generic, incerc sa nu plictisesc deloc  :-[, despre Marginimea Sibiului ca vatra romaneasca, despre contactul cu sasii, despre pasunat, despre obiceiurile de juni. Nu vreau sa plecati de aici, fara sa incerc sa va lamuresc ce este cu aceste locuri despre care se vorbeste mult, dar se stiu atat de putine lucruri.

O sa ne intoarcem la amiaza, numai bine pentru a tescui strugurii si a savura un must proaspat, apoi Adi pune un miel la protap si o sa mai stam in jurul lui la o tuica si un vin...Pana seara, cand o sa fie iar...muzica.

Drum bun pana aici, speram sa va primim cu vreme buna, am vazut ca nu o sa ploua si ca maxima va ajunge la 22 de grade. Nu uitati insa ca suntem sub munte si ca seara e rece, pot fi doar cateva grade. Ma gandesc ca v-ati gandit la asta si ati pus in bagaj ceva sa nu va fie frig...

Hai, ca mai e putin si ne vedem!  *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă