Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Toamna de vis in Apuseni. Marea dintre munti. 24 - 27 septembrie 2020.
Valentin_BV:
Daca mai renunta cineva, sunt interesat, as fi parca al treilea pe lista de preluare renuntare.
0727 390 056 .
Multumesc.
Ramona Revencu:
Buna ziua, grupul vesel! Intrebare si rugaminte pt Lidia, insotitorul nostru de grup :love:
Eu si prietena mea (Luminita Ciobanu) venim in data de 24 sept din Bucuresti cu avionul, care aterizeaza in Cluj la ora estimata de pe site ul co.aeriene la ora 11:40. Stiu ca intalnirea in Cluj cu grupul pt plecarea catre Belis va fi la ora 12:00 (asteptam si comunicarea locului exact de intalnire).
Rugaminte: in cazul in care eu si Luminita vom lua un taxi din aeroport pana la locul de intalnire in oras si nu vom ajunge chiar la ora 12 (nu stiu care e distanta de la aeroport pana in oras), se poate devansa un pic ora de plecare (sa zicem 12:15, 12:30?).
Multumim frumos, tinem legatura! Abia astept sa ne revedem!
lidia.Iasi:
--- Citat din: Ramona Revencu din Vineri, 11 Septembrie 2020, 14:20 ---Buna ziua, grupul vesel! Intrebare si rugaminte pt Lidia, insotitorul nostru de grup :love:
Eu si prietena mea (Luminita Ciobanu) venim in data de 24 sept din Bucuresti cu avionul, care aterizeaza in Cluj la ora estimata de pe site ul co.aeriene la ora 11:40. Stiu ca intalnirea in Cluj cu grupul pt plecarea catre Belis va fi la ora 12:00 (asteptam si comunicarea locului exact de intalnire).
Rugaminte: in cazul in care eu si Luminita vom lua un taxi din aeroport pana la locul de intalnire in oras si nu vom ajunge chiar la ora 12 (nu stiu care e distanta de la aeroport pana in oras), se poate devansa un pic ora de plecare (sa zicem 12:15, 12:30?).
Multumim frumos, tinem legatura! Abia astept sa ne revedem!
--- Terminare citat ---
Buna, Ramona! :) Aeroportul este la 9 km de centrul orasului. 20 - 30 min cu un taxi. Cand voi sti locul de unde plecam cu autocarul, revin cu inormatii. Gasim noi o solutie sa nu va lasam in Cluj :thumbup:
Ramona Revencu:
Multumim frumos, Lidia! :smitten: Sa ne revedem cu bine, cu chef de distractie si voie buna! si ... pregateste boxa ;)
Bon Voyage:
17.09.2020
A aparut un loc disponibil intr-o camera dbl la femei.
Pentru ocuparea acestuia va rog sa va adresati agentiei pe e-mail office@bonvoyagesibiu.ro.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă