Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Toamna de vis in Apuseni. Marea dintre munti. 24 - 27 septembrie 2020.
lidia.Iasi:
Salutare! :) M-am bucurat mult de ocazia de ia va insoti si ghida in Apuseni, in Tara Motilor, o zona pe care o iubesc, atat pentru natura frumoasa cat si pentru oamenii deosebiti pe care am avut ocazia sa-i intalnesc acolo.
va transmit cateva detalii legate de plecare. Daca mai aveti intrebari, va rog sa le puneti aici, pe forum.
Transport
Din Cluj Napoca vom pleca cu 2 microbuze din 2 puncte de intalnire:
- Ora 12.00, langa aeroport la Best Fly Parking, str. Traian Vuia nr.222 (de la sosiri sunt 5 minute de mers pe jos pana in parcare si este foarte aproape si de Gara Cluj Est)
- Ora 12.30 pe platoul Salii Sporturilor Horia Demian
Daca veniti din alte localitati cu masina si nu aveti unde sa parcati, puteti rezerva loc pentru 4 zile (50 lei)
la Best Fly Parking http://www.parcare-aeroport-cluj.ro/
Mese
Micul dejun si cina sunt tip grup, cu meniu fix prestabilit
Pranzurile: joi si vineri sa aveti ceva pregatit pentru pachet (un sendvis, un fruct, ceva dulce), sambata vom lua masa intr-o locatie traditionala din Horea, cu meniu prestabilit – 40 lei (platouri cu branza, slaninuta, carnati, ceapa, jumari, balmos, placinta pe lespede, sirop de casa cu apa de izvor si placinta cu mere).
Echipament
Joi vom merge direct in drumetie, la cascada, deci sa veniti echipati corespunzator (incaltaminte cu talpa aderenta, bocanci sau pantofi trekking, pantalon lung , tricou ethnic, haina de ploaie, rucsacel pentru apa, mancare)
Vremea se anunta destul de buna, 16 – 20 grade ziua, cu ceva averse de ploaie. Serile sunt reci, deci e bine sa aveti un polar, o geaca mai groasa.
dedi:
Buna dimineata! Vine cineva din Moldova cu masina? Ma poate lua si pe mine din Piatra Neamt sau din apropiere? Multumesc! Telefonul meu 0755113086, Daniel.
rox:
Buna ziua tuturor, din pacate eu nu pot ajunge. Daca cineva doreste locul meu, ma puteti contacta la 0722230677 sau prin agentie. O zi buna tuturor!
getaravi13:
Buna ,
Nici eu nu mai pot participa la aceasta excursie :-[
Locul ramane liber daca mai sunt doritori
Lidia sa stii ca imi era tare dor sa te revad-te imbratisez si va doresc drumetii frumoase, vreme buna si distractie maxima
Cu drag
Geta
Bon Voyage:
Au aparut 2 locuri disponibile din renuntari.
Mai sunt doar 2 zile pina la plecare deaceea rog ca persoanele interesate sa se adreseze direct agentiei.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă