Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Clisura Dunarii, spectacolul unic al naturii 3-6 septembrie 2020

<< < (13/15) > >>

costi31:
Bună tuturor , in sfârșit am ajuns și eu acasă după un lung drum în care am legat Clisura Dunării cu marea, prima și ultima dragoste... ;)
Nu scriu mai mult de cat a făcut-o Diana ,dar va spun că această excursie este foarte complexa..pentru oameni faini care rezistă atât la drumeții cât și la voie bună și mai ales toleranță în privința întârziaților  :)
Recomand in mod obligatoriu stick cu muzică plus boxă , astfel timpul călătoriei va fi mult mai plăcut !
Revin cu foto , dar vreau sa- i mulțumesc Dianei și celor care s-au bucurat odată cu mine , SC pentru această ocazie de a vedea locuri frumoase ! :smitten:

costi31:

costi31:
Mie personal mi-a placut toata excursia , mancarea  buna, personal extrem de amabil, zambitor, plimbarile cu barca , pestera Ponicova , Cuibul Ciorii , Ostrov-ul , Eibenthal ( satul in care nu se fura) sunt doar cateva dintre preferatele mele ...
Va salut si recomand cu drag aceasta excursie ! :flori:  :thumbup:

costi31:
Știu că nici nu era important pentru o recenzie , dar am vrut să se știe cât de mult contează să fii intr-un grup cum este acesta...
Cineva din grup și-a pierdut ochelarii "de firma " la degustarea de pălincă din Svinița
Ne-am oprit a doua zi , nimic in loc pustiu unde bănuiam că ar fi fost...
Totuși după atâta timp primesc telefonul Dianei, ochelarii găsiți în livada cu smochine 😉😀
Domnul Milorad Frumosu (așa îl cheamă) Super Om !
Se poate face comandă de produse din smochine, Svinița  :)  Sper că nu este reclamă ! :applause:

costi31:
Ce sa zic ? I 💘 U

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă