Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Clisura Dunarii, spectacolul unic al naturii 3-6 septembrie 2020
elena stuparu:
si eu la intregul program + cina
Abia va astept la mine
costi31:
Venim ..venim Elena :yeah: :flori:
Cu chef mare ! *|*
krondia:
A mai rămas puțin, ne așteaptă locuri de poveste cu oameni faini, primitori, aceasta este impresia mea după ce am luat legătura cu toți cei cu care urmează să ne întâlnim atât pe Clisură dar și pe traseu.
Programul este cel anunțat iar referitor la opționale să știți că cei mai mulți ați optat pentru toate activitățile propuse.
Sunt doar câteva persoane care nu pot veni la peștera Ponicova, din motive obiective. Vom hotărî împreună cum vom face dar vă rog să luați în serios recomandările privind echipamentul de drumeție. La fiecare discuție pe care am avut-o cu rangerul de la Porțile de Fier, a insistat să vă spun că încălțămintea închisă, de drumeție, pantalonul lung sunt obligatorii. Nu uitați lanterna frontală, în cazul că vizităm peștera, aceasta nu este amenajată și lanterna de la telefon nu ajută...
Vremea se anunță în general frumoasă doar joi este posibil să avem ceva precipitații, deci să fiți pregătiți și cu ceva de ploaie.
Spor la pregătiri, drum bun celor care pleacă de mâine. Ajung și eu în București mâine după-amiază, voi mai lua legătura cu cei care au conexiuni la traseu, după ce se afișează numărul de telefon al șoferului.
Întreba cineva dacă se poate plăti cu cardul la cazare, răspunsul este afirmativ.
Bon Voyage:
MICROBUZ BUCURESTI: B -237 NEW sofer: DAN tel 0770/980618
Plecare Bucuresti 03.09.2020 ora 6.00 din statia Mol Pacii
Pentru conexiuni si ora exacta puteti contacta soferul sau pe Diana,insotitorul grupului.
admin:
Acum cand scriu aceste cuvinte, ati plecat deja de o ora spre Dunare. Va urez o calatorie cat mai usoara, pentru ca stiu ca e drum lung pana acolo. Dar aveti mai multe opriri, sunt lucruri interesante de vazut pe traseu, iar Diana stie foarte bine sa le puna in valoare.
M-am uitat pe vreme, o sa aveti 3 zile frumoase, cu cer senin si nu foarte calde. Se anunta maxim 27 - 30 grade. Locatia este de vis, sper ca o sa avem sansa sa o mai prindem libera si anul viitor, locul in care este amplasata este unul linistit si placut, o sa va bucurati de rasarit si apus la Dunare, programul este plin, o sa mergeti cu barca, o sa urcati in varf de munte, o sa aveti o masa ceheasca, o sa gustati din tuica de smochine.
Totul e aranjat, totul e primitor, chiar si vremea. De aici depinde doar de voi sa fiti un grup fain, sa fie o atmosfera placuta si calda. Mi-as dori mult sa stiu ca s-au legat iar prietenii intre voi, ca v-ati intors cu amintiri frumoase de acolo, de la Clisura. Si sper sa povestiti cate ceva din ce ati vazut.
Va urez drum bun, zile frumoase si nu uitati, fiti o gasca faina! Sper ca toata lumea a lasat acasa ceea ce poate deranja pe cei din jur.... :) Sa auzim de bine!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă