Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Clisura Dunarii, spectacolul unic al naturii 3-6 septembrie 2020

<< < (2/15) > >>

costi31:
Bună ziua , mulțumită agenției am primit mail de confirmare , se mai întâmplă la adresele de yahoo  :thumbup:
Eu plec spre București cu o seară înainte din Roman dar mai e până atunci ...poate fac o tura și pe la mare ca să fiu cat mai destins  :giggle:
Dacă mai este cineva din zona Moldovei dați de veste pe forum și poate mergem împreună  :bow:
Gânduri bune tuturor !  *|* :flori:

costi31:
Bună seara ! Mai merge cineva in excursia aceasta ? Știu că mai este mult dar poate spuneți de unde plecați ...
Cazare in București este ? :coolsmiley: :D

costi31:
Bună ziua ! Din ce am văzut pe internet locația acestei excursii este superbă...demult îmi doream să ajung acolo iar Danube Village Resort este printre cele mai bune din țară...
Eu abia aștept ... *|*
Oare cine ne însoțește ? ... Gabi sau altcineva ?
Va salut cu drag pe toată echipa S.C.&T  :thumbup:

oti:
Buna ziua. Eu plec din Bucuresti. Mai trebuie sa anuntam inscrierea la microbuz? Daca da, eu vreau sa merg cu microbuzul. Multumesc.

admin:
Costi, locatia este foarte potrivita, foarte faina si foarte cautata. Imi doream sa ma cazez saptamana viitoarea acolo, imi petrec cateva zile pe Clisura. Am sunat si nu mai au nimic disponibil pana in 15 septembrie. Asta spune multe...Iar zona este minunata, foaret bogata in natura. Sunt atat de multe de vazut...

Gabi va pleca impreuna cu grupul de Delta II. Este reprogramat si cele doua actiuni ale lui coincid acum ca perioada. O sa vina alt insotitor, inca nu stiu care va fi acela. Voi v-ati obisnuit deja si cu Lidia si cu Diana si cu Gusti si cu Iulian deci nu e o problema cine va fi...Toti sunt foarte buni si cunosc perfect Singles Camp.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă