Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Clisura Dunarii, spectacolul unic al naturii 3-6 septembrie 2020

<< < (3/15) > >>

Gabi sb:
Gigi, daca ar fi insotitori Gusti sau Lidia s-ar organiza transport si din Sibiu?  Daca da, ma inscriu si eu, Tare mi-ar placea sa ajung in zona.

admin:
Inca nu stiu care dintre insotitori va merge, urmeaza ca luni-marti sa stabilim. Lidia ar avea un drum lung de facut pana la Clisura, ar fi tare obositor pentru ea. Nu am discutat aceasta posibilitate, dar asta gandesc despre posibilitatea de a veni din Iasi pana acolo. Gusti este in Apuseni la sfarsitul lunii august, cu grupul de acolo si sunt multe lucruri de stabilit local pentru desfasurarea excursiei. Diana intra destul de mult in calcul, pentru ca este o excursie gen circuit si este nevoie de la un cap la altul de insotitor de grup. Ori ea este destul de aproape de Bucuresti, capul de traseu.

admin:
Din agentie mi s-a spus ca s-au primit intrebari referitoare la un posibila recalculatie a tarifului, pentru cei care urmeaza sa vina cu mijloace proprii de transport.

Raspunsul meu este general, valabil si pentru alte excursii in situatia aceasta. Explicatia aceasta am mai dat-o dar a fost punctuala, la excursii care au avut loc, de aceea e bine sa o reiau.

In bugetul de costuri a unei excursii exista cateva elemente principale, printre care cazarea si transportul. Daca la cazare lucrurile sunt clare, in cazul transportului situatia este un pic diferita, avand in vedere ca noi ne adresam oamenilor din toata tara, nu doar a celor din Bucuresti sau apropiat de capitala.

Aceasta excursie este in situatia uneia gen circuit, care nu include doar obiective locale ci si unele de tranzit. La excursii gen circuit, mijlocul de transport este absolut necesar, nu putem gandi varianta de sosire in grupaje. Rezervarea unui mijloc de transport pentru un circuit, inseamna o anumita suma, care nu poate fi corectata de numar de persoane. Tariful pe care il achitam este fix deci, nu ni se face vreun discount sau reducere daca nu este plin.

Acea suma pe care am primit-o in urma cererii de oferta este considerata cost in bugetul excursiei, fiind unul dintre elementele ce formeaza tariful. In aceste conditii, este imposibil sa se faca vreo reducere pentru cei care urca de pe traseu sau pentru cei care aleg sa vina cu masini personale direct la locatie.

Atunci cand exista posibilitatea de reducere a tarifului pentru cei care vin cu masini personale, o anuntam, apare in prezentarea actiunii. Aici nu am anuntat asa ceva, deci tariful este fix. Imi pare rau, trebuie insa sa se inteleaga aceste situatii in care totul este bugetat.

krondia:
Ce locuri frumoase si cate amintiri am si de aici. Imi amintesc, Gigi, de excursia de la Herculane cand am fost cu tine intr-un an de 1 Decembrie, drumetiile din zona, plimbarea cu barca, vizita la doamna care ne-a dezvaluit din tainele indeletnicirii de olar in pofida orei tarzii, complexul Brâncuși de la Târgu Jiu si câte si mai câte..

Avem o țarâ frumoasă, cu un bogat patrimoniu cultural. Chiar ieri am intâllnit o familie de nemți cu 4 copii... care erau fascinați de tot ce au văzut la noi.. si mai aveau incă mult de colindat. Ar fi si pacat ca noi, ca români, sa nu ne cunoastem țara.

admin:
Oooh, ce bine, n-am stiut ca ai fost cu mine atunci de 1 Decembrie. Este la fix, inseamna ca o parte buna din ceea ce am gandit impreuna cu Gabi pentru programul acestei excursii le cunosti. Eu plec vinerea viitoare, e si ziua mea, trebuie sa mai iesim si noi pentru ca ne-am inebunit de cap cu munca de birou si vreau sa parcurg cateva locuri pentru a fi mai usor pt ghidaje ulterioare. Diana, discutam in privat despre aceasta excursie.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă