Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Amfiteatrul Transilvaniei. Sanpetru, Brasov 3- 5 iulie 2020

<< < (14/18) > >>

Rodica_I:
La ce imbulzeala este pentru gratar .... cred ca bem linistiti apa de la robinet  ;D ;D

luminitaciobanu:
Buna tuturor! Din motive independente de vointa mea, sunt nevoita sa renunt la aceasta excursie, pe care am achitat o integral - 550lei. Daca este vreo persoana de sex feminin interesata, telefonul meu este 0768/659.350. Sa va distrati!!!

luminitaciobanu:
Buna din nou! Locul meu la care am renuntat fost ocupat de Camelia Mates din Targu Mures. Sa aveti o excursie minunata!

Mates Camelia:
Buna ziua, plec spre Santana din Tg.Mures cu autoturism personal. Daca cineva e interesat sa ma sune la 0744573243, Cami

krondia:
A mai rămas foarte puțin.
Ne întâlnim mâine așa cum am anunțat, între 13-14 pregătiți pentru drumeție.
Am rugămintea să nu veniți la pensiune mai devreme, normele impuse de situatia actuala..

La 18:00 ne vom intalni la pensiune cu Amicii Salvamont Brașov, urmând ca apoi să luăm cina. Băieti, avem nevoie de ajutor la grătar !

Vremea da semne sa se schimbe la munte, încercăm noi sa păcălim ploaia dar trebuie să fim pregătiți si pentru ceva stropi..

Să ne vedem cu voie buna, să ne relaxam, să ne bucurăm de natura care este asa de frumoasa acum.

Sânpetru ne așteaptă  *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă