Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Amfiteatrul Transilvaniei. Sanpetru, Brasov 3- 5 iulie 2020
Ancutza:
Buna dimineata! Am avut parte in aceasta excursie de locuri de vis - prima oara cand am vazut bujorii de munte- , de un ghid dornic sa impartaseasca din experienta - multumiri, Diana!- si de colegi de grup simpatici si pusi pe distractie - pestele la gratar preparat de un maestru din Calarasi ( si ajutorul sau) a fost surpriza si deliciul serii. Sper sa ne revedem cat mai curand!
krondia:
Ne trebuie atât de puțin să fim fericiți…
Mulțumesc pentru vorbele frumoase, gândurile bune, telefoanele și mesajele pe care le-am primit după acțiune, doar să-mi spuneți că ați ajuns acasă, că v-ați simțit bine și doriți să ne revedem.
Toate acestea înseamnă foarte mult, practic o gură de oxigen după luni de zile de griji și neliniști când o asemenea întrevedere părea imposibilă. Reușita acestei acțiuni vi se datorează în cea mai mare parte vouă, voi ați creat acea atmosferă faină de vacanță, de prietenie. :applause:
De la primii pași pe care i-am făcut împreună mi-am dat seama că vom face treabă bună împreună, parcă ne știam de-o viață. A fost și pentru mine o noutate programul acestei acțiuni, dedicate în întregime naturii, drumețiilor. Am reușit însă să strecurăm într-o zi și un tur cultural, ceea ce nu e puțin lucru. Chiar a fost o plăcere să vă arăt și să vă povestesc cât mai mult din ce știu, ar fi fost și păcat să nu fie așa cum erați mulți veniți de la distanțe mari.
Vă mulțumesc și pentru înțelegere, respectarea regulilor, a echipamentului. Îmi doresc și eu să ne revedem în circumstanțe mai lejere, să ne bucurăm pe deplin, fără opreliști.
Numai bine vă doresc, pe curând!
Diana
Rodica_I:
Nici nu mi-am dat seama ca a trecut timpul asa de repede, am asteptat sa treaca 10 zile ;D :giggle:.
Azi am reusit sa vad toate fotografiile, va multumesc, sunt superbe.
Cum era de asteptat in prima zi toti am fost cam retrasi, cu mascute, cu dezinfectanti :applause:
M-am bucurat sa revad persoane cunoscute si sa intalnesc persoane noi, care au intrat repede in atmosfera SC.
Multi baieti, noi simpatici si pusi pe sotii. :magic:
Super locatie,doamne ce brasoveanca ar fi mers prin gradina, dar.... am fost cuminti asa ca, am facut baie in piscina, am adormit privind cerul, asta dupa ce ne-am infruptat din cele pregatite de Diana si gratarul facut de baieti, care s-au intrecut pe ei insasi in ale bucatariei. bravo felicitari! :kissing:
Ca de obicei traseul face sa lege grupul si se pare ca noi la oboseala reactionam invers, ne vine chef de dans si petreceri :giggle:
dar cam greu cu distantarea social si ploaia pe noi ;D
S-a incercat o mica hora la o sticla distanta (in loc de scaune) dar... nu prea ne-a iesit, asa ca ne-am limitat la discutii glume si cantece.
Cu voturi in unanimitate am facut si un tur de Brasov, multumim Diana, o buna parte din acest tur nu o stiam. :applause:
In concluzie, am petrecut 3 zile superbe cu oameni frumosi, cu multa informatie despre istoria si geografia locului si cateva sfaturi utile oferite de Asociatia Amicii salvamont Brasov.
Cei care nu ati mai prins locuri ... incercati la cea din august, merita.
Multumesc, Gigi si Samiza :bow: si felicitari Dianei care a reusit sa ne faca sa ne simtim in siguranta. :flori:
Diana, ne-ai cam stresat cu distantarea sociala, mascutele si dezinfectantul dar a meritat suntem bine :smitten:
krondia:
Dacă doriți să revedeți :)
Rezervația Dealul Cetății, Lempeș - Sânpetru la început de octombrie.
Mi-am amintit cu drag de plimbarea pe care am făcut-o împreună, in vară. A fost frumos atunci cu voi.
Cu o parte din voi m-am reîntâlnit de curând pe alte cărari de munte, m-am bucurat să văd că ați pāstrat legătura, că ați rămas prieteni.
La Amfiteatrul Transilvaniei voi reveni in curând, cu un nou grup, povestea merge mai departe :)
Navigare
Du-te la versiunea completă