Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Amfiteatrul Transilvaniei. Sanpetru, Brasov 3- 5 iulie 2020

<< < (3/18) > >>

krondia:
Eu nu am mai avut răbdare și am dat acum câteva zile o fugă la Moeciu. Sincer vă spun că acestea au fost locurile la care m-am gândit cel mai mult în ultimul timp.
Liniștea de aici, priveliștea de vis nu pot fi descrise în cuvinte.
Restaurantul de pe platou urmează să fie deschis după 15 iunie, între timp a fost extins. Traseul nu este dificil, dar, pentru că suntem la munte, mai urcăm un deal, mai coborâm o vale...

Traseul din cele trei zile a fost gândit astfel încât efortul să crească treptat dar recomand puțină mișcare inainte...
Echipamentul de drumeție este obligatoriu - bocanc care acoperă glezna, cu talpă care nu alunecă, îmbrăcăminte funcțională, adecvată drumetiilor.. Vom vorbi în prima seară mai multe despre importanța si proprietatile echipamentului tehnic dar e bine să vă asigurați că aveți echipamentul indicat. Orice întrebări aveți, puteti să le adresați aici.

Toate bune!

luminitaciobanu:
Buna tuturor! Se poate face un transfer din gara Brasov catre Sanpetru, in ideea ca as veni cu trenul din Bucuresti la Brasov? Mai exact, cum pot ajunge din gara la pensiune?

Bon Voyage:
Mai este doar un loc disponibil la aceasta excursie intr-o camera dbl la femei.

Chiar daca data limita de plata a avansului era 11.06 in ultimele 2 zile au venit multe plati pentru aceasta excursie si locurile, asa cum se mentioneaza si pe site, se ocupa in ordinea efectuarii platilor de avans .

Rugam pe toti ceilalti care s-au inscris si nu au reusit sa plateasca avansul sa se orienteze spre alte excursii.

Va multumim pentru intelegere.

krondia:

--- Citat din: luminitaciobanu din Miercuri, 10 Iunie 2020, 14:43 ---Buna tuturor! Se poate face un transfer din gara Brasov catre Sanpetru, in ideea ca as veni cu trenul din Bucuresti la Brasov? Mai exact, cum pot ajunge din gara la pensiune?

--- Terminare citat ---

Bună Luminița!
Există microbuze care pleacă de la gara Brașov spre Sânpetru.
Vorbim mai aproape, când am situația exactă a inscrierilor.

Mă bucură interesul vostru atât de mare pentru această acțiune și îmi pare sincer rău pentru cei care ați fi vrut să veniți la Brașov. Am însă nădejdea că ne vom intalni cu alte ocazii.

luminitaciobanu:
Multumesc mult pentru raspuns, Diana! De abia astept sa plecam! O zi frumoasa!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă