Aici se discuta > Subiecte generale
Ce carti citim?
Edith:
- De fiecare data cand citesti o carte , un copac zambeste stiind ca totusi exista viata dupa moarte.
Dana Caragea:
As vrea sa va recomand o carte. Se numeste 12 Reguli de viata, e scrisa de Jordan B. Peterson si a aparut la editura Trei. Initial am primit-o cadou pe kindle, in engleza. Cu toata straduinta mea, inaintam foarte greu cu cititul si ma simteam cam frustrata, ca sincer sa citesc, sa traduc si sa pricep esenta a ceea ce voia autorul sa transmita, mi se parea foarte complicat.
La inceputul lui decembrie, am intrat la Carturesti sa caut cu totul altceva, iar pe masa cu noile aparitii am recunoscut coperta de pe kindle, doar ca avea titlul in limba romana.
E o carte care da de gandit, dar de mult nu am mai citit ceva cu o atat de mare placere. Pe scurt, autorul "ne indeamna sa revenim la clasicele virtuti: disciplina, curaj, onestitate, prietenie si sa ne asumam raspunderea pentru existenta noastra."
Spor la citit!
emanuela25.sv:
Cartea pe care o citesc acum se numeste "Arta subtila a nepasarii" de Mark Manson. O carte despre cum sa fii fericit fara sa fii mereu pozitiv, cum sa te perfectionezi in inlaturarea tuturor obstacolelor.
Louie:
Emanuela, buna sugestie. Voi cauta sa citesc si eu cartea asta, multumesc! :)
Acum citesc "Esti ceea ce gandesti!" (Principii taoiste pentru zilele noastre) de Dr. Wayne W. Dyer.
emanuela25.sv:
Multumesc, Louie de recomandare. O sa o caut sa o citesc!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă